Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen, kleinschalige single groepsreizen

Bij Natuurlijk Reizen, kan je single groepsreizen boeken die een kleinschalig karakter hebben en waarbij je met gelijkgestemden op reis gaat. Geen grote groepen of massa toerisme. Wel Ecotoerisme. Samen op pad. Genieten als je als alleenstaande en in een gelijkgestemde groep van natuur en cultuur wilt genieten. Veelal wandel single groepsreizen met een hoog natuur en gezelligheid gehalte. Je kunt je bij Natuurlijk Reizen ook inschrijven voor een “algemene groepsreis” of “individuele reis”.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Groepsreizen niet alleen voor singles

Als alleenstaande kan je er bij Natuurlijk Reizen ook deel te nemen aan een groepsreis die open staat voor singles en niet singles. Uit de praktijk blijkt veel deelnemers aan deze groepsreizen alleenstaand zijn maar alleenreizenden en anderen kunnen ook deelnemen. De 100 % single reizen worden bij Natuurlijk Reizen als zodanig aangeduid. Lees hier meer over alleenstaande reizen.


fietsvakantie in de natuur

Veel single groepsreizen binnen Europa

Natuurlijk Reizen biedt veel single reizen en groepsreizen binnen Europa aan. Maar, Je kunt echter ook via Natuurlijk Reizen een verre groepsreis Argentinië/ Chili of Japan boeken. Ook korte single groepsreizen in Nederland, België en Duitsland. Ideale groepsreizen om als alleenstaande aan deel te nemen. Je slaapt tijdens deze single reizen in één persoonskamer met eigen sanitair. Want ook tijdens deze singel groepsreizen heb je recht op privacy en een goede nachtrust. Je kunt tijdens zo een alleenstaanden groepsreis met gelijkgestemden gewoon jezelf zijn.


Bijzondere bestemmingen bij Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen is specialist in bijzondere groepsreizen. Wat dacht je van een vogelreis Engeland of Polen, een wintersport avonturen week in Finland of beeldhouw vakantie in Italië? Maar ook bijvoorbeeld single groepsreizen IJsland, een rondreis door Kazachstan of een groepsrondreis Mongolië staan op het programma. Allemaal georganiseerde reizen voor alleenstaanden.

natuurlijkreizen singles

wandelvakantie voor singles

Groot aanbod wandel single groepsreizen bij Natuurlijk Reizen

Houd je van wandelen en zou je wel een wandelvakantie willen boeken? Bij Natuurlijk Reizen kan je een single wandel groepsreis of algemene wandelvakantie boeken. Met bestemmingen in bijvoorbeeld Kroatië, Hongarije, Engeland, Griekenland en Georgië heb je een ruime keuze in single wandel groepsvakanties en groepsreizen voor iedereen. Altijd wandeken door prachtige natuurgebieden, vaak naar het onbekenden en met een snufje of meer cultuur.

tui single reizen jongeren banner


Fietsen tijdens een groepsreis van Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen biedt ook fiets vakantie voor groepen aan. Specifieke single fiets groepsreizen en fietsvakanties waarbij ook niet singles zich kunnen inschrijven. Wat dacht je van een single fiets groepsvakantie met bestemming Kroatië, Griekenland of Ibiza. Geniet met gelijkstemden van een fietsvakantie. Meestal van hotel naar hotel en met bagagevervoer.


fietsvakantie groepsreis

De single reizen staan met een oranje button aangegeven

Voel je wel wat voor deelname aan een single groepsreis bij Natuurlijk Reizen? Als je de website van Natuurlijk Reizen bezoekt, zie je daar een groot aanbod reizen. Zowel individuele reizen als alleenstaande groepsvakanties als groepsreizen. De 100 % single reizen herken je aan de oranje button met als tekst “singlereis”.

natuurlijkreizen singles

Duurzame reisorganisatie

Je kunt zeker stellen dat Natuurlijk Reizen een duurzame reisorganisatie is. Je overnacht vaak bij particulieren, soms in een huisje in het bos voor 1 persoon. Meestal echter overnacht je in een eenvoudige maar aangename groepsaccommodatie. Waar mogelijk wordt met de trein gereisd en er wordt zoveel mogelijk overnacht in kleinschalige accommodaties die met zorg zijn uitgekozen. Soms kunnen kleine details een groot verschil in duurzaamheid uitmaken. Duurzaam reizen binnen de mogelijkheden.


Estivant wintersport voor singles