De leukste eenoudervakanties vind je hier

Als je als alleenstaande ouder een leuke een ouder vakantie zoekt, vind je deze zeker hier.
Voor een ouder gezinnne.

crusj single lastminute reizen

Waar boek jij je eenoudervakantie?

Je vindt hier onder andere actieve een ouder vakanties, bijvoorbeeld naar de Ardennen, Slovenië of Kroatië, eenouder strand vakanties, bijvoorbeeld naar Frankrijk of luxe 1 ouder vakanties met verblijf in een 3 of 4 sterren hotel met zwembad en luxe 1 ouder reizen. Alleenstaande ouder vakanties die je zo duur of goedkoop kunt maken als je zelf wilt.

Kamperen als een ouder gezin

Daarnaast vind je hier kampeer 1 eenoudervakanties, je kampeert dan in een tent of caravan op een gezinsvriendelijke ouder camping, meestal met speeltuin of zwembad en 1 ouder strandvakanties.  Ook als je een alleenstaande vader of moeder bent en een een ouder vakantie in Zeeland ( Nederland )  wilt boeken zijn er volop mogelijkheden. Een alleenstaande ouder vakantie is echt leuk!


landal eenouder banner

Bij de meeste reisorganisaties waar je als alleenstaande mama of papa kindvriendelijke vakanties kun boeken, hebben de een ouder reizen een deelname leeftijdslimiet van 18 jaar. Vakanties voor eenoudergezinnen zijn altijd kindvriendelijk.
Hieronder presenteren wij een aantal bekende 1 ouder reisorganisaties met hun aanbod kindvriendelijke reizen voor alleenstaande ouders. Er is bij een paar reisorganisaties een speciaal 1 ouder vakantie reisprogramma voor alleenstaande ouders met kinderen ( ukkies )  van 1, 2, 3 of 4 jaar.


eenoudervakantie plezier op het strand

Unieke eenoudervakanties van Maris Life

Of je nu een leuke eenoudervakantie voor de voorjaarsvakantie, zomervakantie of herfstvakantie zoekt, bij Marislife voel je je als alleenstaande vader of moeder snel thuis. Voor bijvoorbeeld een gezellige kampeervakantie in Nederland, een eenouder strand vakantie in Italië, Frankrijk, Cyprus, Griekenland of Bulgarije of een actieve 1 ouder vakantie elders in Europa, bijvoorbeeld in Zweden?

TUI eenoudervakantie banner

En wat dacht je van een luxe cruise of eenouder vakantie met je kinderen in Curacao?
Het aanbod vakanties voor alleenstaande ouders bij Maris Life is divers en verrassend leuk. En ben je een alleenstaande mama of papa met een kindje tot 4 jaar?? Maris Life organiseert ukkie reizen voor alleenstaande ouders met kinderen tot 4 jaar. Samen spelletjes doen, knutselen, de speeltuin bezoeken en kennis maken met andere alleenstaande moeders en vaders. Of je nu een last minute 1 ouder vakantie zoekt, een eenoudervakantie voor de zomer- herfst of kerstvakantie, bij Maris Life vind je altijd die single parent vakantie die bij jou en je kind(eren) past.


Cirkel Reizen,

Cirkel Reizen heeft net als Maris Life en Estivant een uniek aanbod eenoudervakanties.
Met een uniek aanbod eenouder kampeervakanties in Nederland, Spanje, Italië Kroatië, Italië en Frankrijk. Of een actieve eenoudervakantie met bestemming Zweden. Met in het wintersport seizoen fantastische skivakanties voor eenouder gezinnen. Behalve eenoudervakanties binnen Europa biedt Cirkel Reizen ook unieke rondreizen aan. Kijk maar eens naar de verre reizen met bestemmingen zoals de 18 daagse eenouder rondreisCosta Rica of de een ouder vakanties naar Zuid-Afrika of Thailand.  Een vakantie alleenstaande ouders op hoog nieveau. Voor eenouder gezinnen die wat van de wereld willen zien en avontuur willen beleven.

landal eenouder banner

De eenouderreizen van Cirkel Reizen zijn geschikt en bijzonder, voor alleenstaande ouders met kids tot 18 jaar.
Ook voor een last minute eenouder vakantie via Cirkel Reizen.

Kijk nu welke alleenstaande ouder vakantie jij gaat boeken.


selfie eenoudervakantie

Estivant, leuke en betaalbare eenoudervakanties

Vind hier een eenoudervakantie.

Estivant is een echte één ouder vakantie specialist. Je vindt de informatie van eenoudervakanties Estivant op de website een-ouder-vakantie.be.

TUI eenoudervakantie banner

Met een uniek aanbod goedkope eenouder vakanties, bijvoorbeeld een kampeer vakantie in de Ardennen of en een aanbod luxere eenouder vakanties, bijvoorbeeld met verblijf in een luxe hotel in Frankrijk of Italië met kinderzwembad.  Je kunt bij Estivant een gezellige eenoudervakantie boeken van 6 of 7 dagen ( kleine week ) , 10 dagen of maximaal 17 dagen. Met een uniek aanbod eenoudervakanties in Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland, België, Oostenrijk en Griekenland. En altijd met aandacht en een speciaal programma voor de kinderen.


tui single reizen jongeren banner

En, bij Estivant kan je in het skiseizoen ook een eenouder wintersport vakantie boeken, bijvoorbeeld een 1 ouder wintersport vakantie in Oostenrijk. Of je nu kinderen hebt in de leeftijd van 1 tot 4 jaar of teeners hebt van 12, 13, 14 of 15, bij Estivant vind je gegarandeerd de leukste eenoudervakanties.

Kijk nu welke eenoudervakantie voor de zomervakantie, voorjaarsvakantie, mei vakantie, herfstvakantie of kerstvakantie Estivant beschikbaar heeft. Kijk ook even naar het beschikbare 1 ouder vakantie last minute aanbod.

Eenoudervakantie Nederland

Ontdek maar eens hoe fijn een eenoudervakantie in Nederland is.

Wij Vlamingen en Nederlanders gaan voor onze vakanties vaak over de grenzen. Maar eigenlijk weten we het best wel, een vakantie in eigen land kan ook best wel aantrekkelijk zijn, zeker als we niet te veel geld willen uitgeven voor onze vakantie is een eenoudervantie in België of Nederland ideaal.

landal eenouder banner

Als je een goedkope vakantie wil boeken, kies dan voor een last minute vakantie.
Een last minute is bijna altijd goedkoper dan een traditioneel geboekte reis,. Ook voor een vakantie met kinderen.

Hier vind je eenoudervakanties in Nederland.


Eenoudervakanties Spanje

Overweeg je een eenoudervakantie Spanje te boeken?

Hier vind je jouw eenoudervakantie Spanje

samen met dochter in de natuur

Eenouder vakantie Frankrijk

Zin om met je kids naar Frankrijk te gaan en op zoek naar een leuke eenoudervakantie??

Hier vind je eenouder vakanties Frankrijk


Eenoudervakantie Italië

Op zoek naar een eenoudervakantie Italië??

Bijvoorbeeld een eenoudervakantie Italië aan het Gardameer?

Zoek hier je eenoudervakantie Italië

Shoestring avontuurlijke reizen banner

Eenoudervakantie Turkije

Een eenoudervakantie Turkije boeken?
Je kunt in Turkije een all inclusive 1 ouder vakantie boeken met een duur van 8 tot en met 22 dagen. Ideaal voor diegenen die helemaal tot rust willen komen en een 1 ouder vakantie zoeken waarbij luxe, cultuur en zon centraal staan.

Vind hier een eenoudervakantie Turkije.


Estivant wintersport voor singles