Jongerenreizen, op vakantie als jongere gaan

Jongerenreizen zijn vakanties voor jongeren vanaf 16 jaar. Zeker als jongere van 16, 17, 18, 19 of 20 jaar  is het niet fijn om alleen op vakantie te gaan.  Daar komt zeker voor de meisjes bij, dat alleen op vakantie gaan als je jong bent, meestal niet veilig is. Dan kan je veiliger met vriendinnen op vakantie gaan of je aansluiten bij een groepsreis voor jongeren.

villavibes groepsreizen hoger opgeleiden

Je vindt hier goedkope jongerenreizen, actieve jongerenreizen, verre reizen voor jongere, strandvakanties, surfreizen, feestvakanties en veel meer.  Het ligt aan jou aan welk type jongerenreis je voorkeur heeft. Vind hier jongeren groepsreizen.


crusj single groepsreizen banner

Vele soorten jongerenreizen

Er zijn vele soorten jongerenreizen, je hebt lekkere “luiervakanties”, actieve jongeren reizen zoals surfvakanties, zeilkampen, skivakanties en wandelreizen maar ook bijzondere jongerenreizen zoals Christelijke jongerenreizen. Op deze pagina een voorbeeld van een aantal reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in reizen voor jongeren van 16 tot 39 jaar.


single reis vriendschap

Er zijn ook single reizen voor jongeren, zie hier. Je hoeft als jongere dus niet alleen op vakantie te gaan of alleen te reizen.. Groepsreizen voor jongeren en jongeren reizen zijn leuk, gezellig, altijd anderes en zéér betaalbaar. Je vindt hier een selectie goedkope en bijzondere jongerenreizen. Alleen op reis gaan is een optie, een jongeren groepsreis wellicht een betere…

ANWB single reizen banner

Groepsreizen voor jongvolwassenen

Met een speciaal aanbod jongeren reizen voor jongvolwassen, voor die groep jongeren tussen de 20 en 35 jaar. De jongeren reizen van SiMi reizen zijn goedkoop, super gezellig en er is keuze genoeg.  Een actieve jongeren reis, strandvakantie of jongerenkamp, het kan allemaal bij Simi jongeren reizen. De reizen van Simi vallen in de categorie goedkopere jongerenreizen. Je boekt hier al een georganiseerde 10 daagse jongerenreis naar bijvoorbeeld Frankrijk, Slovenië, Spanje of Kroatië vanaf een 600 euro.  Voor een goed georganiseerde jongerenreis met reisleiding en afwisselend reisprogramma.


Mambo verre jongerenreizen

Ook als je een jongere bent van 30 of 35 jaar, hoef je niet alleen op vakantie te gaan. Mambo Reizen bijvoorbeeld organiseert jongerenreizen en jongvolwassenen reizen voor jongeren tot 39 jaar. Of je nu een zeil- of surfvakantie wilt boeken in Griekenland, Portugal of Kroatië, een strandvakantie wilt boeken met andere jongeren aan de Costa Del Sol of een verre jongeren reis wilt maken naar Cuba of Inda, het kan allemaal bij Mambo Reizen.  Ook voor een actieve skivakantie met leeftijdsgenoten Bijvoorbeeld een skivakanties in Gerlos of elders in Oostenrijk.
Kijk nu welke jongeren vakantie van  Mambo jou op je lijf geschreven is en boek een fantastische jongerenvakantie binnen Europa of lekker ver weg.

tui single reizen jongeren banner


villavibes groepsreizen hoger opgeleiden

Wintersportreizen voor jongeren van 14 tot 23 jaar

Op zoek naar goedkope wintersportreizen voor jongeren?SnowMania.nl is dé wintersportaanbieder in Oostenrijk actieve jongeren tussen de 14 en 23 jaar.


SnowMania organiseert SnowCamps voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar oud. Met Nederlandse reisleiding en volledig verzorgd. Wintersport jongerenreizen voor groepen die met elkaar en zonder ouders op wintersport willen gaan. Met gelijkgestemde leeftijdsgenoten op wintersport gaan, betekent veel plezier hebben. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SnowMania organiseert in de schoolvakanties volledig verzorgde wintersportreizen met altijd verrassende elementen.  En altijd tegen een betaalbare prijs.

Crusj single wintersport banner
  • De populairste wintersport vakantie bestemmingen – speciaal voor jongeren vanaf 14 jaar
  • Leuke aanbiedingen en acties ( een skivakantie voor jongeren hoeft niet duur te zijn )
  • Altijd goed opgeleide Nederlandse reisbegeleiding – zij reizen mee vanuit Nederland én weer terug
  • Altijd gegarandeerd vertrek van alle wintersportreizen
Single wintersportreizen

Dynamic Holland

Dynamic Holland is al vele jaren specialist in jongerenreizen met de nadruk op actieve reizen, avontuurlijke reizen en skivakanties. Daarnaast is Dynamic Holland gespecialiseerd in 1 ouder reizen en ski en surf vakanties voor jongeren en jongvolwassenen. Door de enorme ervaring en goedkoop inkopen, kan je bij Dynamic Holland ook een goedkope jongeren vakantie boeken.  Voor jongeren die van actie en gezelligheid houden. Dynamic Holland heeft een speficiek aanbod jongerenreizen voor singles vanaf 25 jaar. Een ideale manier om met andere jonge singles kennis te maken.


villavibes groepsreizen hoger opgeleiden

vakantie vriendinnen

Meer jongerenreizen aanbod

Op de website groepsreizen van duurzaam toerisme.com vind je meer jongeren reizen. Of je nu een goedkope jongerenreis als 16, 17, 18 of 19 jarige zoekt of een verre en avontuurlijke reis als jongvolwassene van 30, 32, of 33 jaar, je vindt hier een overzicht van alle jongeren reizen en reisorganisaties die jongeren groepreizen aanbieden.


Gogo zomer banner

Ook voor de jongere die vrijwilligerswerk wil gaan doen in aansluiting op zijn vakantie. Alleen op reis gaan, bijvoorbeeld een backpack reis, kan super gezellig zijn. Een jongeren groepsreis is gewoon super om te ervaren.


Estivant wintersport voor singles