Verre alleenstaande reizen

Vind hier verre alleenstaande reizen. Zoals aangeboden door ANWB single reizen.
Of voor de avonturiers, Sawadee single groepsreizen

Vakantiehuis Veluwe te koop

Ook aanbod single groepsrondreizen tussen Kerstmis en Oud en Nieuw. Deze verre reizen voor alleenstaanden zijn ideaal voor avontuurlijke singles.
Je kunt zo een verre reis ook als groepsrondreis boeken, met een speciaal reisaanbod voor alleenstaanden. Wat dacht je van een 7, 8, 14 of 22 daagse singlereis geheel verzorgd?

Alle leeftijden en alle bestemmingen

Verre groepsreizen voor singles van alle leeftijden en naar bijna alle bestemmingen. Wat dacht je van een verre alleenstaande reis naar India, Nepal, Costa Rica of Sri Lanka? Of een avontuurlijke rondreis Thailand? Samen avonturen beleven? Deze verre alleenstaanden reizen zijn ook voor de maanden januari, februari, maart en april te boeken. Je kunt zo een alleenstaande reis als groepsreis boeken maar er zijn ook mogelijkheden voor individuele reizen met verre bestemming.


Verre groepsreizen voor alleenstaanden

Deze verre alleenstaande reizen zijn groepsreizen. Je reist in een groep met single vrouwen en mannen waarbij er ook wordt geprobeerd om groepen samen te stellen van dezelfde leeftijdsklasse. Bijvoorbeeld groepen van 30 tot 40, 40 tot 50 en 50 tot 65 jaar.
Kijk bijvoorbeeld eens naar het aanbod van Crusj Reizen. Met bestemmingen naar onder andere Bonaire, Tanzania en Kaapverdië een echte specialist in verre single reizen. Deze verre alleenstaande reizen van Crusj zijn met name bedoeld voor hoger opgeleide singles.


Samen een verre reis maken is leuker dan alleen.

Heb je zin om met andere singles een verre groepsreis te maken? Bijvoorbeeld een avontuurlijke groepsreis naar Nepal, Tibet, Sri Lanka, India, Nepal, Vietnam of China? Samen is gezelliger dan alleen. Deze verre alleenstaande reizen zijn ideaal voor mensen die van cultuur, natuur en avontuur houden. En bij veel verre groepsreizen voor singles heb je veel individuele vrijheid zodat je veel samen leuke dingen kunt doen en ontdekken maar ook je eigen programma kunt volgen. Wat de verre reizen betreft, zijn er een aantal reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in single reizen en specifiek groepsreizen.


Verre alleenstaande reizen per reisorganisatie

Single reizen met verre bestemmingen voor iedere leeftijdsgroep, of je nu 20, 30, 40, 50 of 60+ bent. Er zijn voor iedere leeftijdsgroep passende alleenstaande reizen. Je vindt de leukste single groepsreizen en alleenstaande reizen onder andere bij Djoser, Sawadee, Koning Aap en Shoestring. Als je je specifiek op deze reisorganisaties richt, vind je vast en zeker de voor jou perfecte verre single groepsreis. Hieronder per reisorganisatie meer informatie over hun aanbod verre groepsreizen voor alleenstaanden..

single reis zonvakantie

Sawadee, meer dan 20 verre alleenstaande reizen voor groepen

Sawadee is met recht een specialist in single groepsreizen te noemen. Ook voor een last minute groepsreis in April. Vooral maatschappij bewuste singles reizen graag met Sawadee. En Sawadee heeft voor alle leeftijdsgroepen singlereizen.


sawadee single reizen banner

Single groepsreizen Sawadee binnen en buiten Europa.

Of je nu een Sawadee single verre groepsreis naar Indonesië, Nieuw-Zeeland, Peru, Sri Lanka of Thailand wilt boeken, Sawadee biedt voor bijna alle verre bestemmingen ( sinds 1983 ) specifieke alleenstaande groepsreizen aan. Maar ook als je wat dichter bij huis wilt blijven, bijvoorbeeld Andalusië, Marokko of Madeira als vakantiebestemming verkiest, zijn er op het gebied van single reizen bij Sawadee uitgebreide mogelijkheden. Ook als je een thema reis wilt maken met andere alleenstaanden. Bijvoorbeeld een safarireis, festivalreis of wandelreis. Ga nu naar het aanbod single groepsreizen van Sawadee en ontdek waarom zo veel andere singles de groepsreizen van Sawadee zo positief waarderen.

tui single reizen jongeren banner


Verre alleenstaande reizen Puur en Kuur

Bij Puur en Kuur boek je een alleenstaande wellnes, detox, yoga of ayurveda reis. Met bestemmingen in bijvoorbeeld Bali, Thailand, India, Malediven en Bhutan, zit er altijd wel een verre en avontuurlijk reis bij. Yoga- en meditatie lessen zijn bij veel van deze verre reizen mogelijk. Met gezonde maaltijden en veel aandacht voor spiritualiteit en gezondheid.


Goedkope vliegtickets vinden

Een verre alleenstaande reis maken en op zoek naar goedkope vliegtickets?
Vergelijk de tarieven van vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl

single reis weekend stedentrip

Shoestring, single groepsreis boeken met gelijkgestemde reisgenoten

Ook Shoestring is gespecialiseerd in verre groepsreizen voor singles. Niet alleen wandelreizen en natuurreizen maar ook avontuurlijke reizen zoals safari’s. En het aanbod groepsreizen voor singles is zelfs nog groter dan dat van Sawadee. Dat biedt ook mogelijkheden aan
last minute singlereizen. Hierbij besteedt men extra aandacht aan de groepssamenstellingen.


Shoestring single reizen banner

De samenstelling van een groep is belangrijk

Belangrijk omdat het plezier wat je aan een groepsreis voor singles beleeft, mede afhankelijk is van de samenstelling van de groep en de klik met je medereisgenoten. Bij Shoestring kan je een verre reis maken naar bijvoorbeeld Noord India, Nepal of Ethiopïe maar er zijn ook veel mogelijkheden voor een korte single groepsreis, bijvoorbeeld een 8-daagse reis naar Marokko of Jordanië. Ook voor een wandelvakantie of culturele reis. En je boekt al een 15 daagse single groepsreis naar bijvoorbeeld Turkije  of India om en nabij de 1.000 euro. Als je een interessante, ontspannende en relatief goedkope groepsreis met andere, gelijkgestemde, singles wilt maken, heeft Shoestring ook voor jou de ideale reis in petto! Ook voor een verre groepswandelreis.


Shoestring avontuurlijke reizen banner

Ayurveda reizen

Ayurveda reizen naar bijvoorbeeld Sri Lanka en India zijn fantastische reizen.
Tijdens deze verre reizen geniet je niet alleen van een ongelooflijk indrukwekkende cultuur en natuur, ayurveda is een levenswijze die vele nieuwe inzichten biedt. Ook in het kader van een kuurvakantie, bijvoorbeeld een Panchakarma kuur.
Je kunt zo een verre alleenstaande reis met ayurveda bijvoorbeeld boeken via Spa Dreams.

Spadreams ayuverda reis banner

Bij veel ayurveda reizen krijg je vegetarische maaltijden, heerlijk gekruid en met kokos erin.  Op verzoek is heerlijk veganistisch eten bijna ook altijd mogelijk.

Als alleenstaande heb je volop mogelijkheden om aan een ayurvedareis deel te nemen.


Estivant wintersport voor singles