Puur en Kuur, ook voor wellness reizen in Nederland

Wellness vakantie boeken? Genieten van wellness tijdens een groepsreis of individuele wellness reisje? Wellness reizen zijn relax reizen. Goed voor lichaam én geest.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Alleen op wellness reis?

Ook als je alleenstaande een fantastische wellness reis in Nederland wilt boeken, moet je bij Puur en Kuur zijn. Puur en Kuur heeft een groot aanbod wellness reizen in Europa, ook in Nederland. Ook ideaal als je alleen op reis gaat. Daarnaast heeft Puur en Kuur een speciaal programma alleenstaanden reizen, met name de yoga en ayurvedareizen in combinatie met wellness. Meer dan de helft van de deelnemers aan de Puur en Kuur reizen is single, daarom zijn de wellness reizen van Puur en Kuur voor een groot gedeelte alleenstaande reizen.


puur en kuur single wellness banner

Bij Puur en Kuur kan je ook voor een korte wellness reis kiezen, bijvoorbeeld in een wellness hotel met spa en binnen zwembad in Domburg aan Zee, Zeeland. Maar ook als je een wellness vakantie wil boeken in Griekenland, Turkije, Kroatië, Spanje of Italië zit je bij Puur en Kuur goed.
Je kunt bij deze wellness specialist geen vakantiehuis met sauna huren, wel een complete wellness, detox of yoga vakantie.

Kijk nu welke wellness-, yoga of ayurveda reis van Puur en Kuur jou het meeste aanspreekt en boek de reis van je leven. Wellness is meer dan genieten, het verrijkt je leven en in combinatie met een kuurreis of gezondheidsreis kan wellness voor een hele positieve verandering zorgen.

Spadreams wellness banner

Huisje met hottub huren

Als je overweegt een wellness huisje te huren, is een huisje met hottub huren, misschien wel de beste optie.
Een huisje met hottub is houtgestookt en geeft een echt wellness gevoel.
Je kunt als single een huisje met hottub voor 2 personen huren. Dan heb je de ruimte en is de jacuzzi of hottub helemaal alleen voor jou.

Boek hier eenhuisje met hottub 2 personen.

wellness reizen

Als alleenstaande een wellness reis boeken.
Wellness reizen zijn ideaal voor alleenstaande reizigers. Wellness reizen zijn reizen waarbij wellness centraal staat. Denk hierbij aan een verblijf in een hotel met spa, een ayurveda vakantie, een yoga vakantie, een meditatie vakantie of spa met sauna en kruidenbaden.
Alleen al in Nederland worden er jaarlijks honderden wellness reizen geboekt, een groot gedeelte ervan door alleenstaanden. Boek ook eens een vakantiehuis jacuzzi. Heerlijk genieten in je eigen hottub of bubbelbad in de tuin.


Een hotel boeken met een hotelkamer met jacuzzi is zeker ook een goed idee.

Naast de individuele wellness reizen heb je ook wellness groepsreizen. Deze kan je onder andere boeken via SpaDreams en Puur en Kuur.

Spadreams afvallen detox banner

Deze wellness reizen zijn vaak een combinatie van wellness, ayurveda en een spakuur. Ook worden wellness reizen vaak met yoga gecombineerd, zeker als er verbleven wordt in een ayurvedisch hotel of spa. Hieronder geven we enkele voorbeelden van organisaties die wellness reizen organiseren die ook geschikt zijn voor alleenstaanden. Omdat de deelnemers aan wellness reizen vaak alleenstaanden zijn, zijn het “semi alleenstaande reizen”.
Kijk nu welke welness reis jouw hart kan stelen.  Kijk ook eens bij de wellness reizen van Puur en Kuur.

Voordeeluitjes, de leukste wellness arrangementen met hoogste korting

Zin in een weekendje wellness…

Wellness arrangement als alleenstaande boeken.


Met Voordeeluitjes.nl boek je een wellness arrangement, bijvoorbeeld in een hotel of spa met sauna´s en zwembad altijd met de hoogste korting.  En wellness arrangementen zijn ook perfect als je alleen op reis gaat. Wat is er fijner dan te genieten van spa, sauna, wellness en heerlijke massages. Met kruidenthee, gezonde en lekkere maaltijden en veel meer.

tui single reizen jongeren banner
voordeeluitjes wellness banner

Ook voor een wellness arrangement met korting. Kijk nu naar de fantastische wellness voordeel aanbiedingen van Voordeeluitjes.nl.
Voor een heerlijke massage olie tijdens je wellness vakantie, kijk op amandelolie.nl


ontspannen op vakantie

Spa Dreams, de mooiste wellness reizen wereldwijd

Spadreams wellness banner

Een vakantie boeken in een wellness hotel aan zee in Spanje, Italië of India met spa, sauna en kruidenbaden? Of een wellness vakantie boeken in combinatie met ontspannende massages en heerlijke gezonde maaltijden en sapjes?  Bij SpaDreams is op het gebied van wellness nagenoeg alles mogelijk. Ook voor diegenen die alleen reizen. Wellness reizen zijn perfecte alleenstaande reizen. Van een weekend in een wellness hotel in Duitsland tot een geheel verzorgde wellnessreis met ayurveda behandelingen in Spanje, India of Sri Lanka. Een wie ook wat aan zijn gezondheid wil doen, SpaDreams heeft ook sapkuurreizen en detoxreizen.

De wellness reizen van SpaDreams passen uitstekend binnen het programma van alleenstaande reizen. De wellness reizen zijn geheel verzorgd en te boeken inclusief volpension. Dat geldt ook voor de fitness reizen en yoga reizen van SpaDreams. Ook voor een yoga- of ayuverveda resort! Kijk nu naar het enorme aanbod wellness reizen van SpaDreams.

Met een speciaal aanbod single reizen.

Spadreams wellness banner

Last minute wellness arrangement

Als alleenstaande een last minute wellness arrangement boeken??  Bijvoorbeeld in een last minute spa hotel?  Hier vind je de leukste spa hotels en resorts en vele aanbiedingen.

Ook met een last minute wellness arrangement.


Een leuk weekend weg

Als je eens kort wilt proeven wat een single reis inhoudt, kun je eens deelnemen aan een single weekendje weg. Er zijn veel mogelijkheden om een weekend met andere singles te delen. Wat dacht je van een single wandelweekend, yoga weekend, wellness weekend of meditatie weekend?

Je kunt soms ook een single weekend weg in je eigen vertrouwde omgeving boeken,


puur en kuur single wellness banner

De Zwaluwhoeve, het mooiste wellness centrum van Nederland

De Zwaluwhoeve.

De Zwaluwhoeve is misschien wel het mooiste wellness cenrum van Nederland.

Dit wellness centrum met sauna’s, spa’s, restaurants en kruidenbaden wordt veel bezocht door mensen die alleen op vakantie gaat of een dagje of weekendje wellness willen boeken. Je kunt bij de Zwaluwhoeve verschillende arrangementen boeken, ook in het kader van wellness alleenstaande reizen.

Ook arrangementen met verblijf en diners. Kijk nu wat wellness centrum de Zwaluwhoeve allemaal te bieden heeft.


Estivant wintersport voor singles