Groepsreizen voor alleenstaande jongvolwassenen

Waar kan je groepsreizen jongvolwassenen boeken? Op de site groepsreizen-jongvolwassenen.nl. Daar vind je het meest actuele aanbod. Met een uniek aanbod single reizen voor jongvolwassenen.

Vakantiehuis Veluwe te koop

De groep alleenstaande jongvolwassenen tussen de 25 en 35 jaar is groot. En sommige reisorganisaties rekenen 18 tot wel 45 jarigen ook onder de noemer jongvolwassenen. Voor ons valt die eerste groep, de 18 jarigen, ook onder de groep jongeren reizen. Jongeren vakanties hebben meestal een heel ander karakter dan groepsrondreizen voor jongvolwassenen. En dat geldt al helemaal voor feest- en zuipvakanties.


Jongeren en alleenstaande jongvolwassenen willen veel en ver reizen.

Om die reden is er een groot en gevarieerd aanbod groepsreizen voor deze jongvolwassenen. Vaak gaat het om verre reizen, bijvoorbeeld naar Australië, China, Japan of Alaska, of georganiseerde jongeren reizen binnen Europa, bijvoorbeeld een stedentrip naar Rome, Milaan of Valencia. Er zijn een aantal reisorganisaties welke gespecialiseerd zijn in deze rondreizen en groepsreizen voor jongvolwassenen. Op deze pagina geven we een overzicht van enkele opvallende groepsreis reisorganisaties. Hierbij kan je onderscheid maken tussen groepsreizen voor singles en algemene groepsreizen.


groepsfoto op het strand

Bij de eerste categorie neem je deel aan een jongvolwassenen groepsreis waarbij de deelnemers alleenstaand zijn, bij de 2e groep zijn de deelnemers een mix van alleenstaanden en alleengaanden. Overigens organiseert Mambo Reizen groepsreizen voor jongvolwassenen waarbij de maiximale leeftijd tot deelnamen 39 jaar is. Het begrip jongvolwassene is dan ook een breed begrip.

villavibes groepsreizen hoger opgeleiden

Waarom deelnemen aan een groepsreis jongvolwassenen?

Meedoen een aan een groepsreis met leeftijdsgenoten biedt veel voordelen. En al helemaal als je reisgenoten ongeveer dezelfde interesses hebben zoals cultuur en avontuur. Daarnaast kan je met een groep ook “onveilige landen” bezoeken en is samen op reis gaan, veel gezelliger. En omdat veel van je medereisgenoten bewust in het leven staan en hoger opgeleid zijn, kan jij gewoon zijn die je bent en ook gerust een culturele groepsreis boeken of voor een educatieve reis met gelijkgestemden gaan.


tui single reizen jongeren banner

Simi Reizen, groepsreizen jongvolwassenen tot 25 jaar

As je jonger dan 35 jaar bent en graag deel wilt nemen aan een jongeren groepsreis, is Simi Reizen wellicht de leukste jongeren reisorganisatie. Simi Reizen organiseert al vele jaren ontspannende reizen voor jongeren tot 35 jaar. Je hoeft geen alleenstaande jongere te zijn om te kunnen deelnemen aan de actieve jongeren groepsreizen van Simi. Iedereen die plezier wil maken, kan zich opgeven. Behalve leuke zomer jeugdkampen, surfvakanties, wintersportreizen en strandvakanties kan je ook voor actieve reizen bij Simi terecht.


ANWB single reizen banner

Mambo, reizen jongvolwassenen tot 39 jaar

Ben je een jongvolwassene tot 39 jaar en alleenstaand? Zin in een actieve groepsvakantie?  Mambo Reizen.nl is de specialist op het gebied van actieve & avontuurlijke groepsreizen voor sportieve jongvolwassenen tussen de 17 en 39 jaar. Zowel groepsreizen jongvolwassenen binnen en buiten Europa. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende reizen; groepsrondreizen in Europa, verre en actieve reizen, jongerenreizen,  strandvakanties, singlereizen, wintersport vakanties, surfvakanties en zeilvakanties. Het aanbod groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen van Mambo is zéér diverse en betaalbaar. Op de mooiste bestemmingen van de wereld ontmoeten jongvolwassenen elkaar! De groepsreizen jongeren en jongvolwassenen van Mambo Reizen zijn bedoeld voor alleenstaanden en alleengaanden. Maar je kunt je natuurlijk ook met vrienden of vriendinnen opgeven bij Mambo.


groepsreis voor singles

Meer groepsreizen jongvolwassenen

Een groot overzicht groepsreizen jongvolwassenen en jongeren vind je op de pagina jongerenreizenvan de website groepsreis-groepsreizen.nl. Hier vind je ook skivakanties voor jongvolwassenen. Ook de wintersport groepsreizen zijn toegankelijk voor alleenstaanden en jongvolwassenen met een partner.


crusj single reizen banner

Singlereizen en vakanties jongvolwassenen

Als je tussen de 18 en 39 jaar en single bent, kun je je ook inschrijven voor een specifieke single vakantie voor jongvolwassenen. Bij single vakanties wordt er namelijk altijd ingedeeld naar leeftijdsgroep. De groep alleenstaanden tussen de 18 en 39 jaar is een grote groep. Meestal wordt deze gesplist in alleenstaande groepsreizen 18 tot 25 jaar en 25 tot 40 jaar.
Je vindt op de website singles.vakantie.n een overzicht van de reisorganisaties welke single groepsreizen voor jongvolwassenen organiseren.


Estivant wintersport voor singles