Goedkope single reizen

Vind hier goedkope single reizen

Ook voor een weekendje weg Nederland. Wie als alleenstaande op zoek is naar goedkope single reizen, heeft bij ons wat te kiezen.
Want een alleenstaande reis of single groepsreis hoeft niet duur te zijn. Ook niet als je een goedkope 30, 40, 50 of 55 + single reis zoekt. Goedkope single reizen, zijn meestal groepsreizen voor singles in eigen land of regio en in ieder geval binnen Europa.
Maar, je kunt natuurlijk ook alleen op reis gaan. Boek bijvoorbeeld een last minute Sunweb.

crusj single lastminute reizen


Goedkope single reizen, dichter bij huis

De prijs van een single groepsreis wordt bepaald door diverse factoren. Eén daarvan is de bestemming. Het is natuurlijk logisch dan een single groepsreis Portugal, Frankrijk, Duitsland of Italië in de regel goedkoper zal zijn dan een single reis met verre bestemming zoals Australië, de Verenigde Staten of Azië. Hoe dichter bij huis hoe goedkoper. Goedkope single reizen vind je dus binnen Europa en dan in het bijzonder wandel- en fietsreizen. Single wandel groepsreizen zijn hierbij het meest populair.


wijnproeverij single reis

Op reis met gelijkgestemden

Single reizen zijn alleenstaande groepsreizen met gelijkgestemden. Dat geldt voor zowel goedkope als luxe single reizen. Samen de leukste en meest bijzonder avonturen beleven. Samen wandelen, fietsen, zeilen of op wintersport gaan. Overigens de meeste wintersport single groepsreizen zijn niet heel goedkoop. Wintersport in het algemeen is een redelijk luxe tak van sport geworden. Soms zijn er echter relatief goedkope wintersport groepsreizen voor singles verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in het kader van een last minute wintersport single groepsreis.


De duur van een single reis

Het is natuurlijk ook logisch dat een 3 of 5 daagse single reis goedkoper is dan een 14, 15 of 22 daagse single groepsreis. De 3, 4, 5 of 7 daagse single groepsvakanties zijn dan ook zéér gewild. Kijk bijvoorbeeld eens naar de alleenstaande reizen of goedkope single reizen van TUI, Eigenwijze Reizen of Natuurlijk Reizen. Tip, Eigenwijze Reizen biedt ook geheel verzorgde fietsvakanties Nederland aan. Met bagagevervoer en overnachting natuurlijk.


nieuwe vrienden single groepsreis

Goedkope single reizen Nederland.

In Nederland worden door diverse single reis organisaties regelmatig single weekenden en korte single vakanties georganiseerd. En deze behoren zeker tot de goedkoopste single reizen. Met eigen vervoer reizen naar je vakantiebestemming scheelt al veel geld. En als je bijvoorbeeld een 3 of 4 daagse single fiets- of wandel groepsreis Nederland boekt, ben je ook niet heel veel geld kwijt. Als je goedkope alleenstaande reizen of single reizen binnen Nederland zoekt, kijk met name dan bij het aanbod van TUI single reizen.


Goedkope alleenstaande reizen België

Wat voor Nederland geldt, is ook van toepassing op single vakanties België. Goedkope single reizen België zijn actieve groepsreizen voor singles waarbij wandelen- of fietsen centraal staat. Meestal is de bestemming voor deze goedkope single reizen Wallonië en heel specifiek Belgisch-Luxemburg. Soms zijn er echter ook goedkope single vakanties te boek in de Kempen of West-Vlaanderen.


tui single reizen jongeren banner

Single reizen 40 plus

Op zoek naar goedkope single reizen voor 40 Plus? Het aanbod single groepsreizen 40 tot of 55 plus is groot. Veel alleenstaanden in de leeftijdsgroep 40 tot 60 jaar gaan een paar keer per jaar op vakantie en kiezen dan tenminste voor minimaal 1 goedkope single groepsreis of single weekend. De kans dat er goedkope single reizen 40 + verkrijgbaar zijn, is groter dan goedkope single groepsreizen 25 plus.


selfie tijdens wandelvakantie voor singles

Goedkope single reizen 50 plus

Veel 50 plus single reizen hebben verre bestemmingen zoals Costa Rica, Cuba of Nepal en zijn dus niet goedkoop. Dit type verre en avontuurlijke single groepsreizen boek je bijvoorbeeld bij ANWB single reizen, Shoestring of Sawadee. Ofschoon deze verre single groepsreizen 40 en 50 plus niet goedkoop zijn, zijn ze wel de moeite waard om te vermelden.


Single reizen met yoga of detox

Single groepsreizen in kader yoga of detox behoren tot een heel aparte groep. Omdat deze ook binnen Nederland en de Benelux worden gehouden, behoren ze tot de categorie goedkope relax single of alleenstaande reizen. Het zijn niet altijd single groepsreizen maar ontspanningsreizen of meditatiereizen die single vriendelijk zijn. Zie het aanbod van TUI single yoga reizen en Puur en Kuur en onze eerder gepubliceerde blog “single weekenden“.


yogales

Grootste aanbod single reizen bij Estivant

Ga voor het meest complete aanbod single reizen naar Estivant. Goedkope en luxe single reizen, voor de zomer, herfst, voorjaar en de wintersport. Voor een leuke single vakantie met gelijkgestemden binnen of buiten Europa. Of voor een single skivakantie in Oostenrijk.


Single reizen hoger opgeleiden

Een als laatste, er zij ook specifieks single reizen voor hoger opgeleiden. Meestal niet goedkoop maar wel de moeite waard om te verkennen.


Estivant wintersport voor singles