Wandelvakantie singles, ideaal als je alleenstaand bent

Vind hier een wandelvakantie singles. Boek jouw single wandel groepsvakantie 30, 40 of 50+ of single wandel weekend bij één van de reisorganisaties op deze pagina. Bezoek de website van TUI, VillaVibes, Natuurlijk Reizen, Crusj, SNP Reizen, Djoser of Shoestring.
Jongeren en jongvolwassenen tussen de 20 en 35 jaar, boeken een single wandelvakantie bij SIMI Reizen.

crusj single lastminute reizen

Individuele wandelreis of groepswandelreis singles kiezen

Kies een individuele wandelvakantie singles of een groepswandelvakantie.
Voor singles van alle leeftijden. Als je van wandelen, prettig gezelschap en  mooie natuurgebieden houdt. Kies voor Natuurlijk Reizen als je een wandel groepsreis wilt boeken waarbij kleinschaligheid, natuur en cultuur centraal staat.


Korte single wandel vakantie of wandelweekend

Je kunt je ook opgeven voor een korte wandelreis of een single wandelweekend. Of een single weekend voor hoger opgeleiden of een wandelvakantie met de hond


villavibes wandelvakantie banner

Wie van wandelen houdt en sportief is aangelegd, boekt bij voorkeur een wandelvakantie. Nieuw: Actieve single reizen van TUI

selfie tijdens wandelvakantie voor singles

Wandelvakantie Singles Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen staat garant voor wandelvakanties voor jong en oud. Kies een geheel verzorgde wandelvakantie inclusief hotels en bagagevervoer of een single wandelvakantie.


Wandelen met andere singles

Een single vakantie waarbij wandelen of fietsen centraal staat, heet een single wandel groepsvakantie.
Bij Natuurlijk Reizen gaat alles in een ongedwongen sfeer. Of je nu kiest voor een individuele wandelreis, wandelweekend of single groepswandelvakantie, de bestemmingen en wandelroutes zijn stuk voor stuk uniek en gaan door de mooiste natuurgebieden van Europa.
Wat dacht je van een single wandel groepsvakantie Azoren, Duitsland, België, Albanië  of Bulgarije?

natuurlijkreizen singles

Korte wandelvakantie singles bij TUI boeken.

Tui heeft een gedeelte van de Kras single reizen overgenomen en het aanbod single wandel- en fietsreizen zelfs uitgebreid. Je kunt bij Tui ook een single zeilvakantie boeken of gecombineerde single fiets- en wandelvakantie.


Voor een single wandelweekend Nederland, zie hier het aanbod van TUI
Hier vind je het complete single reisprogramma van TUI.

Ook voor een single vakantie Griekenland, Spanje, Italië, Duitsland of Griekenland.

tui wandelweekend singles banner

wandelvakantie voor singles

Shoestring, wandelvakanties voor singles 18 tot 45 jaar.

Bij Shoestring kan je een single wandelvakantie boeken als je een alleenstaande bent tussen de 18 en 45 jaar. Ze organiseren echter ook single reizen voor alleenstaanden boven de 45 jaar. Als je een actieve single wandelvakantie wilt boeken, zit je bij Shoestring goed.  Wat dacht je van een actieve single vakantie Azoren of Bulgarije? Hier vind je een overzicht van de actieve single reizen van Shoestring. Voor een single reisje van 7 dagen tot single vakantie van 2 of 3 weken. Met veel single wandelmogelijkheden.

Shoestring single reizen banner

Single Reizen Hoger Opgeleiden Villa Vibes

Villa Vibes staat voor single reizen hoger opgeleiden.  Het zijn uitsluitend single groepsreizen voor alleenstaanden die hoger opgeleid zijn.

Boek bij Villa Vibes een single weekend waarbij wandelen centraal staat of een ander type single vakantie voor hoger opgeleiden  In diverse single reizen van Villa Vibes staat wandelen centraal of is het een onderdeel van het programma.  Ook voor een korte single wandelvakantie Ardennen.


villavibes single weekend banner

Groepswandelreizen van Djoser

Overzicht wandelvakantie mogelijkheden Djoser.

Djoser staat al vele jaren voor duurzaam en avontuurlijk reizen en daarbij nemen de wandelreizen een belangrijke plaats in. Of je nu wilt deelnemen aan een wandelvakantie binnen of buiten Europa, het wandelprogramma van Djoser is uitgebreid en gevarieerd. Wat dacht je van een wandelvakantie Andorra, Schotland, Wales of Noorwegen?  De wandelreizen van Djoser zijn geen specifieke single wandel vakanties.  Uit de praktijk blijkt dat de deelnemers aan de Djoser wandel groepsreizen meestal een mix zijn van alleenstaanden, echtparen, gezinnen met oudere kinderen en vrienden groepjes. Misschien maakt zo een mix een wandelvakantie extra leuk! Djoser betekent je vakantie vieren met respect, interessante mensen ontmoeten en vooral genieten van de mooiste plekjes op aarde.


djoser rondreizen banner

Wandelvakanties SNP Reizen

SNP Reizen is de specialist als het om Natuur wandelvakanties gaat. Of je nu mee wilt doen aan een wandelvakantie Engeland, Italië of Kroatië, de mooiste natuur wandel reizen vind je bij SNP.
SNP Reizen is er voor iedereen die van wandelen en de natuur houdt. Je kunt je bij SNP Reizen niet opgeven voor een specifieke single wandelvakantie maar wel aan een reguliere wandelvakantie opgeven.

Ook voor een wandelvakantie met hond kan je bij SNP Reizen terecht. De kans dat je er andere aardige alleenstaanden ontmoet is groot.


snp wandelvakanties banner

Aanvullende informatie wandelvakanties.

Relaxen tijdens een wandelvakantie.

Een wandelvakantie in bijvoorbeeld Frankrijk, de Ardennen, Italië, Griekenland of Portugal is dé manier om heerlijk sportief en ontspannend bezig te zijn en andere sportieve mensen te leren kennen.
Georganiseerde wandelreizen boek je meestal inclusief overnachtingen en bagagevervoer.

tui single reizen jongeren banner

Welke wandelvakantie past bij jou?

Je kunt je opgeven voor een single wandelvakantie, individuele wandelreis of groepsreis waarbij wandelen centraal staat. Je kunt ook zelf je wandelvakantie samenstellen en bijvoorbeeld een huisje in het bos huren. Bijvoorbeeld in de Ardennen.
Je kunt hier een natuurhuisje Ardennen boeken.  In de Ardennen vind je vele wandelmogelijkheden.

eigenwijze reizen wandelvakanties banner

Wandelvakanties voor alleenstaanden.

Georganiseerde wandelvakanties voor alleenstaanden worden ook wel single wandelreizen genoemd. Je vindt ze ook onder de verzamelnaam “single wandelvakantie groepsreis”. Je kunt een wandel vakantie als algemene groepsreis boeken maar je ook inschrijven voor een wandelvakantie voor alleenstaanden.  Ideaal als je in je eigen tempo wilt wandelen en tegelijkertijd andere sportieve vrijgezellen leert kennen.  Een wandelvakantie valt onder “het duurzaam toerisme“. Wandelen is in veel opzichten duurzaam.


wijnproeverij single reis

Wandelvakanties singles zijn gevarieerd

Reisorganisaties zoals Djoser, Sawadee, Mambo, TUI, en SNP Reizen organiseren de leukste wandelvakanties voor individuen, groepen en soms ook specifiek voor singles.  Als je kiest voor een specifieke wandelreis voor singles. Hierbij kan je je inschrijven op een single wandelvakantie die correspondeert bij een wandelgroep van ongeveer je eigen leeftijd. Populaire groepen zijn die van 30 tot 45 jaar, 50 en 55 plus wandelgroepen en jongeren en jongvolwassenen wandel groepen.  Bij de laatste groep moet je denken aan jongvolwassenen tot ongeveer 30 jaar. Kijk nu of er één of meerdere wandelvakanties bij zitten die je aanspreken.


En wellicht is het ook een idee om aan een fietsvakantie deel te nemen.

TUI wandelvakantie Nederland banner

Reisorganisaties die wandelvakanties voor vrijgezellen organiseren

Als single meedoen aan een wandelvakantie?

Als je je graag als vrijgezel wilt aansluiten bij een wandelvakantie voor singles

heb je een groot aantal mogelijkheden.  Voor bijvoorbeeld een single wandelvakantie in Frankrijk, Portugal, Griekenland of Italië. Bij al deze wandelreizen voor alleenstaanden of alleenreizenden, staat wandelen en gezelligheid voorop.  Het gaat er bij een dergelijke actieve vakantie natuurlijk ook om dat het gezellig is en dat je in harmonie samen vakantie kunt vieren.

Enkele voorbeelden van wandel vakantie reisorganisaties voor singles zijn aktivatours, sawadee reizen en kras. Er zijn echter meer organisaties waar je als vrijgezel een wandel- of fietsvakantie kunt boeken.
Je vindt deze reisorganisaties voor vrijgezellen op de websitesingle reizen online


villavibes wandelvakantie banner

Shoestring, groot aanbod actieve reizen voor singles

Avontuurlijke reis als alleenstaanden boeken?

Als je als vrijgezel een avontuurlijke reis, fietsvakantie of wandelvakantie wilt boeken, moet je bij Shoestring zijn.  Je kunt kiezen uit vele actieve reizen, ook naar verre bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Nepal of Sri lanka. Shoestring heeft altijd een groot aanbod single groepsreizen, Ook wandel vakanties singles 30, 40 of 50 plus binnen Europa.

Kijk eens welke avontuurlijke groepsreis van Shoestring jou het leukste lijkt.

Shoestring avontuurlijke reizen banner

groepsreis wandelvakantie

Meer georganiseerde wandelvakanties

Alle wandelvakanties in overzicht.

Als je een actieve single wandelvakantie wilt boeken en een goed overzicht wilt hebben van de mogelijkheden die er op het gebied van wandelvakanties er allemaal zijn, is het goed om de mogelijkheden op de website wandelvakantie-overzicht.nl eens goed door te nemen.

Op deze wandelwebsite vind je informatie over individuele wandelvakanties, groepswandelreizen, single wandelvakanties,  wandelvakanties met de hond, bergsport wandelreizen en trekking.
Met name de laatste, trekking in Nepal, is voor velen een enorme uitdaging en de ervaring van je leven.

Je vindt er informatie over de reisorganisaties die deze wandelvakanties ( ook voor alleenstaanden ) organiseren. Denk aan SNP Natuurreizen, Djoser en vele anderen.


snp wandelvakanties banner

Bergwandelen, vakantie met hond?

Bergwandelvakantie boeken? Er valt over wandelvakanties veel te schrijven, juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn om aan een wandelvakantie, ook voor alleenstaanden, deel te nemen.  Wist je er ook wandelvakanties georganiseerd worden waarbij de hond mee mag??  Deze wandelvakanties met hond zijn zeer populair bij alleenstaanden. Ook wandelsoorten als bergwandelen en tracking zijn zéér in bij singles.  Dit zijn bergsporten waarbij wel een fysiek goede conditie gevraagd wordt.

wandeltocht met de hond

Goede wandelkleding en schoenen belangrijk bij wandelvakantie

Of je nu deel gaat nemen aan een groepswandelvakantie of individuele wandelreis of single wandelweekend. Comfortabele en luchtdoorlatende wandelkleding is bijzonder belangrijk. Zeker als je een wandelvakantie van bijvoorbeeld 2 weken of langer hebt geboekt.  Bij een langere actieve vakantie zoals een wandelvakantie in Oostenrijk, Zwitserland, Portugal, Ierland of Schotland en waarbij ook nog eens heuvels of bergen beklommen worden, heb je zelf meerdere soorten wandel- of outdoor kleding nodig. Bijvoorbeeld voor de ochtend, middag en avond.


Hetzelfde geldt voor wandelschoenen.  Zorg als je een lange wandeling gaat maken voor goede wandelschoenen die luchtdoorlatend zijn. Blaren krijgen door het wandelen, is meestal onnodig.  Goede wandeluitrusting is goud waard!

Estivant wintersport voor singles