Groot aanbod alleenstaande reizen 50 plus

Als alleenstaande op reis als 50 of 60 plusser?
Op deze pagina vindt u een groot aanbod reizen voor alleenstaanden in de categorie 50+, 55+ en 60+. Deze alleenstaande reizen voor 50, 55 en 60 plussers zijn onder te verdelen in compleet verzorgde busreizen alleenstaande ouderen, alleenstaanden reizen voor christenen en actieve reizen zoals zeilvakanties, wandelvakanties, wintersportreizen, stedentrips en culturele reizen.

Vakantiehuis Veluwe te koop


Wandelvakanties singles 50 plus

Wandelvakanties zijn ideaal voor de invulling van alleenstaande reizen 50 plus. Je kunt een individuele wandelvakantie organiseren of laten verzorgen. Je kunt ook kiezen voor het boeken van een single wandelvakantie. Dat zijn wandel groepsreizen voor alleenstaanden.


Als je voor een individuele wandelvakantie kiest, hebben wij wat suggesties voor je. Boek bijvoorbeeld een wandelvakantie Schotland, wandelvakantie Frankrijk of wandelreis Nederland. Wandelvakanties zijn ideaal voor sportieve 50 plussers.


tui wandelweekend singles banner

Weekendje weg alleenstaande reizen 50 plus

Het is ook mogelijk om een weekend op reis te gaan met andere alleenstaanden.
Er zijn voor 50, 55 en 60 plussers ook speciale kerstreizen te boeken. Rond kerstmis gaan veel alleenstaanden er graag een paar dagen of langer tussen uit. Kijk nu bij de 50 plus alleenstaande reizen, welke reis u het meeste aanspreekt. Overigens u kunt behalve een single vakantie ook kiezen voor een single weekend.

villavibes single weekend banner

Hier vind je 50 plus weekend alleenstaande reizen in Nederland.


single reis zonvakantie

Tui, groot aanbod singles reizen 50 plus

De leukste 50 plus alleenstaande reizen. Wie single is en 50 plus vindt hier een groot aanbod alleenstaande reizen 50 plus.

Dit zijn groepsreizen voor single 50, 55 en 60 plussers.
Denk aan een wandelweekend of wandelvakantie, stedentrip, kerstmarkt, zeilvakantie of wintersport vakantie.  De groep 50, 55 en 60 plussers groeit snel.  Veel 50 plussers zijn alleenstaand. Kijk maar eens naar de leuke single 30, 40, 50 plus reizen van Tui.


TUI single groepsreizen 50+

Goed Idee Reizen, christelijke alleenstaande reizen

Goed Idee Reizen is één van de belangrijkste christelijke reisorganisaties op het gebied van vakanties en reizen voor alleenstaanden van 50+ers. Hieronder een groot aanbod kerstreizen voor alleenstaanden. Bij Goed Idee Reizen spreekt met van reizen voor alleengaanden. Goed Idee organiseert busreizen ( inclusief hotel en maaltijden ), rondreizen, vliegreizen, stedentrips zonvakanties en wintersportreizen naar vele bestemmingen. Ook zijn er voor 50 plussers alleenstaande reizen naar Israël, Toscane, Bodrum ( Turkije ), Kroatië en vele andere bestemmingen. Maar ook Corfu en Tirol staan in het reisprogramma.


Ook stedentrips 50 plussers

Daarnaast heeft Goed Idee Reizen een aantrekkelijk aanbod stedentrips en andere christelijke alleenstaanden reizen in Nederland. Onder deze christelijke reizen voor alleenstaanden ook fietsreizen en wandelvakanties.
Kijk nu welke reizen of kerstreizen voor alleenstaande 50 plussers Goed Idee in haar pakket heeft.


tui single reizen jongeren banner
goed idee reizen banner

Meer alleenstaande reizen voor 50 plussers

Er zijn meer reisorganisaties die aantrekkelijke alleenstaande reizen voor 50, 55 en 60 plussers organiseren.
Hieronder ook TUI Reizen, bekend van de ANWB.
Via de link hieronder krijgt u een nog completer overzicht van alleenstaander reizen voor 50 plussers en senioren.

Meer reisorganisaties met een groot aanbod alleenstaande reizen voor 50 plussers.

nieuwe vrienden single groepsreis

Huisje op christelijk vakantiepark huren

Je kunt als alleenstaande 50 plusser natuurlijk ook kiezen voor het huren van een huisje op een christelijk vakantiepark. Dat zijn vakantieparken met zondagsrust en meestal zondagskerk. Op zo een park ontmoet je zeker andere 50 en 60 plussers met een christelijke identiteit.


One2gether Travel, unieke alleenstaande reizen 50 +

Eén van de reisorganisaties welke is gespecialiseerd in alleenstaande reizen voor 50, 55 en 60 plussers is one2gethertravel. Zij hebben met name een uitgebreid reisprogramma voor actieve 50 en 60 plussers. Op het programma voor alleenstaande reizen voor 50- en 60 plussers staan onder andere citytrips naar Wenen en Lissabon, een avontuurlijke en culturen alleenstaande reis naar Zuid-Afrika en Kaap-Verdië, een wintersport reis naar Zwitserland en een tropische reis naar Curaçao.


All Inclusive Curacao

Overigens is het ook mogelijk om bijvoorbeeld via Tui een all inclusive Curacao te boeken. Ideaal voor mensen die van een all inclusive zonvakantie houden en wat van Curacao willen zien. Het aantrekkelijke van de 50+ reizen voor alleenstaanden van one2gethertravel is dat het compleet verzorgde reizen zijn naar unieke bestemmingen. Indien u op zoek bent naar een reisorganisatie die actieve en culturele reizen aanbiedt voor alleenstaanden die de leeftijd van 50 of 60 al gepasseerd zijn maar nog voldoende energie hebben voor een actieve alleenstaande reis met ander 50 en 60 plussers, is dit uw favoriete organisatie. Ook voor een last minute single reis.


TUI wandelvakantie Nederland banner

Effeweg, goedkope busreizen voor 50 plussers

Effeweg is gespecialiseerd in goedkope busreizen voor alleenstaanden. Hierbij richt Effeweg zich vooral op de single 50, 55 en 60 plussers die alleenstaand zijn maar het gezellig vinden om met een groep gelijkgestemden op reis te gaan. Effeweg organiseer daarnaast vele kerstreizen, ook voor mensen die alleenstaand zijn en met kerst een leuke reis met andere alleenstaanden willen maken. Het is bij Effeweg mogelijk een 3 daagse busreis te boeken naar bijvoorbeeld Parijs, Londen, Praag of Rome maar u kunt ook een 4  of 8 daagse busreis boeken, ook in het kader van een wintersportreis voor alleenstaanden of een kerstreis naar Rome. Voor 50 plussers zijn verder de alleenstaande busreizen van Effeweg naar bijvoorbeeld Thüringen, Kroatië, Toscane en de Dolomieten zeer gewild.


Bij de georganiseerde busreizen voor single alleenstaanden slaap je bij Effeweg in prima hotels, er wordt in de regel geen toeslag berekend voor het gebruik van een éénpersoonskamer.  De busreizen van Effeweg zijn geschikt voor singles, alleenreizenden en alle andere reizigers.  Er is een programma voor singles. Kijk nu welke goedkope alleenstaanden busreizen er zijn bij Effeweg.nl


villavibes groepsreizen culinair

single groepsreis excursie

Reizen singles tips

Alleen op reis en tips nodig voor het kiezen van de leukste reizen?
Op de website single reizen.be vind je veel tips en interessante reizen. Niet alleen verre reizen, rondreizen en avontuurlijke reizen maar ook citytrips singles en meer.
Deze website is ook een initiatief van duurzaam toerisme.com, de organisatie voor spirituele reizen, singlereizen, wellness reizen en groepsreizen.

sawadee single reizen banner

Dating voor 50 plussers

Als 50 plusser heb je ook mogelijkheden om te daten. Indien je alleenstaand bent, 50 + er en op zoek naar een partner, is een 50 plus datingsite wat voor jou. Op senioren dating sites als 50 plus dating en 50 Plus Match vind je duizenden alleenstaanden vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een relatie. Veel alleenstaande reizen 50 plus staan in het kader van nieuwe contacten en nieuwe vriendschappen. Vanzelfsprekend is een alleenstaanden 50 Plus reis niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Toeval bestaat echter niet dus je weet maar nooit.

puur en kuur single wellness banner

Omdat een relatie meestal begint met een date, is inschrijving op een datingsite voor 50, 55 en 60 plussers het beste advies wat we je kunnen geven, of je nu als vrouw een man zoekt of juist als 50 plus man op zoek bent naar een vrouw, de kans op een serieuze relatie is op een betaalde datingsite voor 50 plussers het grootst. Overigens kan je je op de meeste datingsites voor 50 plusser, gratis inschrijven.


Estivant wintersport voor singles