Alleenstaande reis of alleengaande reis boeken.

Alleenstaande reis boeken?

Een alleenstaand reis is een single reis. Er is een groot verschil tussen alleenstaanden reizen en alleengaande reizen. Als je single bent en een leuke vakantie voor dit jaar wilt boeken, kan je kiezen uit verschillende typen reizen, hieronder alleenstaande reizen, algemene groepsreizen en groepsrondreizen.

crusj single lastminute reizen

Alleenstaande reizen zijn single reizen

Alleenstaande reizen zijn bedoeld voor mensen die alleenstaand zijn, ze worden ook wel single reizen genoemd. Het zijn groepsreizen met een gemeenschappelijk programma.  Alleengaanden reizen zijn reizen voor mensen die alleen op reis gaan. Dat kunnen singles zijn maar ook personen met een partner. Vaak doen er aan de algemene groepsreizen een mix van personen mee, vrijgezellen, stelletje en gezinnen. Maar je hebt ook groepsreizen voor Only Adults. Dat zijn reizen die bedoeld zijn voor alleen volwassenen. Een alleenstaande reis is, nogmaals, bedoeld voor alleenstaanden. Mensen zonder partner.


wijnproeverij single reis

Welke alleenstaande reizen zijn er dit jaar?

Misschien wordt jaar het jaar van de verre alleenstaanden reizen. Maar ook van de stedentripscruises en single weekenden. VillaVibes, is gespecialiseerd in alleenstaande reizen voor hoger opgeleiden en heeft een uitgebreid programma single reizen voor de zomer en winter.


Groepsreizen jongvolwassenen

Groepsreizen jongvolwassenen kunnen ook alleenstaande reizen zijn. Maar dat hoeft niet, er worden ook groepsreizen jongvolwassenen georganiseerd waaraan alle jongvolwassenen kunnen deelnemen, vrijgezel of niet.


vakantie vriendinnen

Single reizen België en Nederland

Bijzonder hierbij is dat je bij VillaVibes ook kunt deelnemen aan single weekenden en deze ook in België en Nederland gehouden worden. Daarnaast kan je bij VillaVibes voor een leuke wintersport alleenstaanden vakantie terecht. VillaVibes is nieuw in ons aanbod en onze verwachtingen zijn hoog gespannen. Als hoog opgeleide vrijgezel heb je bij VillaVibes volop keuze.

tui single reizen jongeren banner


Meer alleenstaande reizen Nederland

Het aanbod alleenstaande reizen Nederland is behoorlijk uitgebreid de laatste tijd. Sinds Kras single Reizen is opgehouden te bestaan, zijn andere partijen in het single reisaanbod Nederland gesprongen. Zie onder andere Crusj reizen en Natuurlijk Reizen.

Steeds groter aanbod alleenstaande reizen 50, 55 en 60 plus.

De groep singles boven de 50 jaar neemt nog steeds toe én mensen worden steeds ouder. Zie ook ons eerdere artikel voor 50 plus groepsreizen.


single reis zonvakantie

Dat betekent ook dat de behoefte aan alleenstaande groepsreizen 50 + enorm toeneemt. Over het algemeen echter neemt het aanbod 50 plus single reizen niet echt toe. Wat wel toe neemt is het aantal 50 plus single reizen voor hoger opgeleiden. Daar spelen partijen zoals Crusj en VillaVibes goed op in. Er komen ook meer alleenstaande groepsreizen voor jongeren.


Estivant wintersport voor singles