50 plus alleenstaande groepsreizen

Boek als 50 plusser een alleenstaande groepsreis.

In 2024 een verre single groepsreis 50 plus boeken?

Wie 50 plus is heeft al veel in zijn of haar leven meegemaakt. Misschien heb je al vrienden of familieleden verloren, ben je gescheiden of is je partner overleden en ben je al een tijdje alleen.  In het geval je single bent, is het soms goed met andere alleenstaanden van je eigen leeftijd op te trekken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door in 2024 een 50 plus alleenstaande groepsreis te boeken. Bijvoorbeeld naar een verre bestemming zoals Maleisië, Indonesië, Sri Lanka, Suriname of Vietnam. Samen met andere singles een verre en avontuurlijke reis beleven, maakt veel indruk en zal je noot meer vergeten. Ook voor single reizen hoogopgeleiden zijn er 50 plus reizen.
Overigens, kan je ook een 50 plus alleenstaande groepsreis dicht bij huis boeken of gaan voor een single weekend.


Tijdens zo een single groepsreis van 14, 15, 21 of 28 dagen, bouw je een band en vaak vriendschap op met je mede reisgenoten.  Dat, 50 en 55 plussers, zijn ook mensen met levenservaring die ook al van alles in het leven hebben meegemaakt. Op deze pagina introduceren wij diverse reisorganisaties die verre alleenstaande groepsreizen voor 50 plussers organiseren. Shoestring Sawadee en ANWB Reizen. Beide reisorganisaties hebben de sporen van het kunnen organiseren van een evenwichtige groepsreis al lang verdiend. Ze zijn ook lid van de SGR en ANVR.  Je kunt dus met vertrouwen een 50 plus verre groepsreis 2024 voor alleenstaanden boeken.


Cruise in berglandschap

50 plus groepsreis 2024 boeken via ANWB Reizen.

Als je in 2024 een single 50 plus groepsreis wilt boeken met een verre bestemming, kun je bij ANWB Reizen kiezen uit bijna 50 verre reizen of rondreizen. ANWB Reizen, een vertrouwd adres waar je deze alleenstaande groepsreizen vertrouwd kunt boeken. Je kunt bijvoorbeeld als alleenstaande 50 plus een single groepsreis boeken met als bestemming Zuid-Afrika, Botswane & Zimbabwe, Costa Rica, Ecuador, Vietnam, Thailand en Nieuw-Zeeland. Verder zijn er nog vele andere avontuurlijke alleenstaanden 40, 50, 55 plus, singlereizen te boek. Ook als je eens langer weg wilt zijn er vele mogelijkheden.


Zo kan je single groepsreizen van wel 24 dagen boeken en is het ook mogelijk een single 50 plus groepsreis naar Java, Bali en Sumatra te boeken.  Dit zijn slechts enkele voorbeelden van verre en avontuurlijke groepsreizen 2024 voor 30, 40 en 50 plussers van ANWB Reizen. Je vindt je single groepsreis 2024 van ANWB Reizen hier.   Alleen op vakantie gaan is leuke, een avontuur beleven in een ver land en met andere vrijgezellen een groepsreis maken is één groot avontuur. Durf jij het aan???


groepsreis wandelvakantie

50 plus single groepsreizen verre bestemmingen Shoestring.

Ook Shoestring is een echte verre reizen specialist. Met een speciaal reisprogramma voor alleenstaanden. Wat dacht je om in 2024 een alleenstaanden groepsreis te boeken met als bestemming Tibet, de Malediven, Birma, China, de Filipijnen of Japan?? Avontuurlijke groepsreizen naar verre bestemmingen voor singles en iedereen die wil genieten met andere reisgenoten. Met een uniek aanbod 50 plus single groepsreizen 2024.


single reis zonvakantie

Sawadee, de andere single 50 plus groepsreis specialist.

Ook Sawadee heeft een groot en uniek aanbod groepsreizen voor alleenstaanden. Of je nu 50, 55 of 40 bent, bij Sawadee kan jij je altijd inschrijven voor een verre rondreis met andere alleenstaande leeftijdsgenoten. Wat dacht je van een 50 plus single groepsreis met bestemming China, Guatamala, China, IJsland, Vietnam of Marokko?  Ook single groepsreizen binnen Europa kunnen aantrekkelijk zijn voor alleenstaanden. Daarom kan je bij Sawadee ook een 50 plus alleenstaande groepsreis binnen Europa boeken.  Veel single groepsreizen die Sawadee organiseert hebben een gegarandeerd vertrek. Dat betekent dat je zeker weet dat een bepaald groepsreis door gaat. Kijk nu welke single groepsreizen Sawadee voor 2024 organiseert en schrijf je in.  Alleen reizen heeft zo zijn voordelen. Een 50 plus single groepsreis verrijkt je leven op vele manieren.