50 plus alleenstaande groepsreizen

Boek als 50 plusser een alleenstaande groepsreis.

In 2023 een verre single groepsreis boeken?

Wie 50 plus is heeft al veel in zijn of haar leven meegemaakt. Misschien heb je al vrienden of familieleden verloren, ben je gescheiden of is je partner overleden en ben je al een tijdje alleen.  In het geval je single bent, is het soms goed met andere alleenstaanden van je eigen leeftijd op te trekken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door in 2019 een 50 plus alleenstaande groepsreis te boeken. Bijvoorbeeld naar een verre bestemming zoals Maleisië, Indonesië, Sri Lanka, Suriname of Vietnam. Samen met andere singles een verre en avontuurlijke reis beleven, maakt veel indruk en zal je noot meer vergeten. Ook voor single reizen hoogopgeleiden zijn er 50 plus reizen.


Tijdens zo een single groepsreis van 14, 15, 21 of 28 dagen, bouw je een band op met je mede reisgenoten.  Dat zijn ook mensen met levenservaring die ook al van alles in het leven hebben meegemaakt. Op deze pagina introduceren wij 3 reisorganisaties die verre alleenstaande groepsreizen organiseren. Shoestring Sawadee en ANWB Reizen. Beide reisorganisaties hebben de sporen van het kunnen organiseren van een evenwichtige groepsreis al lang verdiend. Ze zijn ook lid van de SGR en ANVR.  Je kunt dus met vertrouwen een 50 plus verre groepsreis 2019 voor alleenstaanden boeken.


Cruise in berglandschap

50 plus groepsreis 2023 boeken via Fox Reizen.

Als je in 2023 een single 50 plus groepsreis wilt boeken met een verre bestemming, kun je bij Fox Reizen kiezen uit bijna 50 verre reizen of rondreizen. Fox Reizen is inmiddels onderdeel van ANWB Reizen, waar je deze reizen vertrouwd kunt boeken.Je kunt bijvoorbeeld als alleenstaande een single groepsreis boeken met als bestemming Zuid-Afrika, Botswane & Zimbabwe, Costa Rica, Ecuador, Vietnam, Thailand en Nieuw-Zeeland. Verder zijn er nog vele andere avontuurlijke singlereizen te boek. Ook als je eens langer weg wilt zijn er vele mogelijkheden.


Zo duurt de single groepsreis van Fox Reizen naar Nieuw-Zeeland maar liefst 24 dagen en is het ook mogelijk een 23 daagse single 50 plus groepsreis naar Java, Bali en Sumatra te boeken.  Dit zijn slechts enkele voorbeelden van verre en avontuurlijke groepsreizen 2023 voor 30, 40 en 50 plussers van ANWB Reizen. Je vindt je single groepsreis 2023 van Fox Reizen hier.   Alleen op vakantie gaan is leuke, een avontuur beleven in een ver land en met andere vrijgezellen een groepsreis maken is één groot avontuur. Durf jij het aan???


groepsreis wandelvakantie

50 plus single groepsreizen verre bestemmingen Shoestring.

Ook Shoestring is een echte verre reizen specialist. Met een speciaal reisprogramma voor alleenstaanden. Wat dacht je om in 2019 een alleenstaanden groepsreis te boeken met als bestemming Tibet, de Malediven, Birma, China, de Filipijnen of Japan?? Avontuurlijke groepsreizen naar verre bestemmingen voor singles en iedereen die wil genieten met andere reisgenoten. Met een uniek aanbod 50 plus single groepsreizen 2019.


single reis zonvakantie

Sawadee, de andere single 50 plus groepsreis specialist.

Ook Sawadee heeft een groot en uniek aanbod groepsreizen voor alleenstaanden. Of je nu 50, 55 of 40 bent, bij Sawadee kan jij je altijd inschrijven voor een verre rondreis met andere alleenstaande leeftijdsgenoten. Wat dacht je van een 50 plus single groepsreis met bestemming China, Guatamala, China, IJsland, Vietnam of Marokko?  Ook single groepsreizen binnen Europa kunnen aantrekkelijk zijn voor alleenstaanden. Daarom kan je bij Sawadee ook een 50 plus alleenstaande groepsreis binnen Europa boeken.  Veel single groepsreizen die Sawadee organiseert hebben een gegarandeerd vertrek. Dat betekent dat je zeker weet dat een bepaald groepsreis door gaat. Kijk nu welke single groepsreizen Sawadee voor 2019 organiseert en schrijf je in.  Alleen reizen heeft zo zijn voordelen. Een 50 plus single groepsreis verrijkt je leven op vele manieren.