Vakantiehuis met aanlegsteiger

Een vakantiehuis met aanlegsteiger huren.

Als je als alleenstaande van zeilen of een andere vorm van watersport houdt, is het bij het boeken van een watersportvakantie met een boot of sloep even zoeken geblazen. Het is niet zo heel erg moeilijk een vakantiehuis met aanlegsteiger te huren maar de meeste huizen en watervilla’s zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen en voor een alleenstaande dus veel te groot.

crusj single lastminute reizen

2 persoons vakantiehuis met aanlegsteiger huren

Gelukkig is het ook mogelijk een 2 persoons vakantiehuis met aanlegsteiger te huren. Bijvoorbeeld voor een zeilvakantie op de Friese Meren. Je kunt als alleenstaande ook een watervilla huren. Een vakantie op het water is zeker ook alleen erg leuk.

Waar ga jij een vakantiehuis met aanlegsteiger huren?

Als je een vaarvakantie in Nederland wilt boeken en op zoek gaat naar een huisje met aanlegsteiger heb je de keuze uit een aantal vakantieparken en in verschillende provincies. De meeste mensen die een watervilla of vakantiewoning met aanlegsteiger huren, doen dat in Friesland.  De Friese Meren hebben ongetwijfeld de meeste mogelijkheden voor een vakantie op het water. Je kunt er een luxe watervilla huren maar een goedkoop vakantiehuisje op een vakantiepark met boothelling is ook mogelijk.

Het Veerse Meer in Zeeland, een aanrader

Een ander mogelijkheid is het boeken van een vakantiehuis met aanlegsteiger aan het Veerse Meer in Zeeland. Je kunt daar als alleenstaande bijvoorbeeld een huisje huren op vakantiepark De Schotsman of een Roompot Vakantiepark in Kamperland. Als je een vakantiehuis met aanlegsteiger aan het Veerse Meer huurt, kan je dat ook doen via Ruiterplaat Vakanties. Zij zijn de specialist in de verhuur van watervilla’s en vakantiehuizen met aanlegsteiger aan het Veerse Meer.

tui single reizen jongeren banner

Last minute vakantiewoning met aanlegsteiger huren.

Als je op zoek bent naar een goedkoop vakantiehuisje met aanlegsteiger, zou je ook op zoek kunnen gaan naar een last minute aanbieding. We moeten er dan wel op wijzen dat de vraag naar watervilla’s en vakantiehuizen met aanlegsteiger in Nederland groot is en de kans op een echte last minute watervilla klein. Dat geldt ook voor een 2 of 4 persoons vakantiehuis met eigen aanlegsteiger. De kans is klein dat je op korte termijn nog zo een vakantiewoning aan het water kunt boeken. De kans dat je een last minute vakantiehuis met zwembad zoekt en aanlegsteiger, is nog kleiner.

Watervilla huren op vakantiepark met jachthaven.

Naast het huren van een particuliere vakantiewoning met aanlegsteiger heb je ook nog de mogelijkheid om een watervilla of vakantiehuisje te huren op een vakantiepark met jachthaven.  In Nederland vind je meer dan 20 vakantieparken die direct aan een meer liggen. Voorbeelden van deze water vakantieparken in Nederland zijn Roompot Waterpark Belterwiede in de omgeving van Giethoorn en het nieuwe vakantiepark aan de Oesterdam in Zeeland.

Van Friesland tot Zuid-Holland

Maar ook in Friesland, Noord-Holland, Zeeland  en Zuid-Holland vind je mooie vakantieparken met jachthaven en boothelling. Veel van deze vakantieparken in Nederland zijn ook geschikt voor singles. Op een aantal van deze parken kun je een boot zoals een zeilboot of sloep huren. Dat maakt dat je alleen maar waterdichte kleding mee hoeft te nemen. Uiteraard, als je gaat zeilen in je eentje moet je wel de  nodige ervaring en kennis hebben. Een vaardiploma is bij een zeilboot zonder motor meestal niet vereist.

Estivant wintersport voor singles