Alleen op reis in het Coronatijdperk

Voordelen en nadelen om nu alleen op reis te gaan.

Door het coronavirus ligt de economie voor een groot gedeelte stil. De kans is groot dat je nu vanuit huis werkt of als je al gepensioneerd bent, veel thuis bent. Geen ideale situatie maar , citaat Johan Cruijf, ieder nadeel heeft zijn voordeel en ieder voordeel wel een nadeel. Wat is nu het voordeel om tijdens deze Coronacrisis alleen op vakantie te gaan??

crusj single lastminute reizen

Alleen kan je makkelijker 1,5 meter afstand houden.

Zoals het er nu uit ziet, moeten we leren leven met de 1,5 meter economie. Zelfs in het vliegtuig of trein moeten we  1,5 meter afstand van elkaar houden. In de praktijk is dat alleen eenvoudiger te realiseren dan als je met vrienden of familie op reis gaat. Het is nu dus een voordeel om alleen op vakantie te gaan  en dan bij voorkeur in eigen land.

Alleen op reis gaan, mis je wel wat aanspraak?.

Alleen op vakantie gaan kan wel iets van een eenzaamheid gevoel teweegbrengen. Je hebt tenslotte mensen nodig in je omgeving. Tegelijkertijd, tegenwoordig kan je bijna overal internetbellen en Whats Appen, je kunt toch zo in verbinding met anderen staan. Als je op jezelf aangewezen bent, haal je meestal wel het beste van jezelf naar boven.

tui single reizen jongeren banner

Vissen, leuk om alleen te doen.

Als je van vissen houdt, is dat ook goed alleen te doen. Je kunt een vakantiehuis met vissteiger huren of een huisje boeken op een park met eigen viswater.  Hier vind je huisjes en parken om te vissen.

Estivant wintersport voor singles