Single wintersport

Single wintersport groepsreizen, voor alleenstaanden.

Is een single wintersport vakantie iets voor jou? Alleenstaande reizen staan ook wel bekend als single reizen.  Single zijn hoeft niet te betekenen dat je veroordeelt bent om alleen op reis te gaan, integendeel!  Het aanbod single reizen wordt steeds groter, ook de single wintersport reizen.

Crusj single wintersport banner

Als je als single een liefhebber van sneeuw en wintersport bent, én het leuk vindt om met gelijkgestemden op reis te gaan, is een single wintersport  reis zeker iets voor jou.


Bij wie boek jij een single wintersport reis?

De meeste single wintersport reizen worden georganiseerd door specialisten. Estivant en Tui single Reizen zijn voorbeelden van deze specialisten in alleenstaande reizen. Een groot verschil tussen Estivant en Tui is dat eerstgenoemde zich 100 % heeft gespecialiseerd in single reizen en Tui single reizen het als belangrijke deelmarkt ziet. Tui Reizen is met name goed thuis in single wintersport groepsreizen van 50 tot 70 jarigen terwijl Estivant een breder segment van de vrijgezellenmarkt bedient.


wintersport voor hoger opgeleide singles

vriendinnen in de sneeuw

Single wintersport reizen voor hoger opgeleiden.

Hoger opgeleide singles hebben hun eigen wintersport aanbod. Via onder andere VillaVibes, Crusj en Bradley kan je een single reis boeken waarbij de nadruk ligt op je opleiding. Je kunt als hoger opgeleide ook een single skivakantie boeken.


Vind hier single reizen voor hoger opgeleiden.

villavibes wintersport singles banner

Single wintersport Oostenrijk

Oostenrijk is de place to be als het om wintersport gaat.  Wintersport Oostenrijk betekent veel sneeuwzekerheid, spannende pistes en geweldige apres ski mogelijkheden. Je kunt als alleenstaande een groepsreis Oostenrijk boeken maar ook op eigen houtje een wintersport chalet Oostenrijk aan de piste boeken. De laatste optie biedt het voordeel dat je ook tijdens deze coronacrisis kunt wintersporten zoals jij dat wilt. Alleen op wintersport vakantie gaan, heeft ook zo zijn voordelen.


Single wintersportreizen

wintersport met vrienden

Kies de juiste leeftijdsgroep als je een single skivakantie boekt.

Omdat de single groepsreizen bedoeld zijn voor alleenstaanden en de saamhorigheid en communicatie belangrijk is, stellen reisorganisaties zoals Estivant en One2Gethertravel groepen samen waarbij gelijke leeftijden worden  samengevoegd. Als jij 20 jaar bent, heb je meestal weinig behoefte op single reis te gaan met een groep 55 plussers bijvoorbeeld.  Voor jij je aansluit bij een single wintersport groepsreis is het zaak om na te gaan hoe de groep is samengesteld. Dit geldt niet alleen voor de gemiddelde leeftijd of opleidingsniveau maar ook voor de verhouding tussen mannen en vrouwen.


Estivant wintersport voor singles