alleen op skivakantie naar Oostenrijk

Voor wie alleenstaand is en Oostenrijk als favoriete skibestemming heeft.

Wie single is en van wintersport houdt, kan het beste een skivakantie Oostenrijk boeken. Want Oostenrijk en met name Tirol en Salzburg hebben alles in huis om jouw wintersportvakantie tot een groot succes te maken. Als je voor de eerste keer een wintersport Oostenrijk boekt, is het verstandig om met het volgende rekening te houden.

Crusj single wintersport banner

Of je nu een wintersport vakantie Tirol, Karinthië of Salzburgerland boekt, neem altijd een all inclusive hotel aan de piste. Dan hoef je je geen zorgen te maken om je eten en drinken, alles is all inclusive!  Zeker bij een wintersport Tirol vind je veel all inclusive hotels direct aan de piste.  In dit type hotels zal je veel andere alleenstaanden ontmoeten.


single wintersport skilift

Last minute skivakantie boeken.

Als je in het kader van een last minute skivakantie een chalet aan de piste boekt, doe dat dan altijd inclusief skipas.  Een last minute wintersport chalet met skipas is bijna net zo duur of goedkoop als een “gewone wintersport accommodatie aan de piste”.  Je kunt, ook als je alleen reist, tot 3 a 4 dagen voor je last minute wintersport vakantie nog vliegtickets + hotels + transfers boeken.  Let wel op dat je vanaf een vliegveld boelt in je eigen regio. Zo vertrekken er vanaf Maastricht en Eindhoven ook last minute vliegvakanties naar wintersport bestemmingen in Oostenrijk. Fijne wintersport vakantie!


Estivant wintersport voor singles