Alleen op vakantie met hond

Tips voor wie alleen op vakantie met hond wil gaan.

Als alleenstaande is alleen op vakantie gaan niet altijd leuk. Als je een hond hebt, ga je natuurlijk met je huisdier op vakantie want tegen je hond kan je zoveel praten als je wilt en je krijgt nooit een vervelend antwoord terug of ruzie. Een hond is ideaal om mee op vakantie te gaan. Er zijn echter wel een aantal regels voor een vakantie met de hond. Eén daarvan is dat je toestemming van de huiseigenaar moet hebben om met je hond in een vakantie accommodatie te verblijven, of het nu een huisje, chalet, bungalow, hotel of pension is. Ga dus nooit ergens met je hond op vakantie als dat niet toegestaan is.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Alleen op vakantie met hond en last minute huisje boeken

Een andere tip is om een last minute vakantie met hond te boeken, dat kan in Nederland maar ook elders in Europa. Denk aan een last minute vakantie met hond in Duitsland of België.


rennen met honden op het strand

Een last minute vakantie met hond is goedkoper.

Eén van de redenen om last minute een vakantie te boeken is een mogelijke besparing. Dat geldt ook voor een last minute vakantiewoning met hond. Deze is tot 40 % goedkoper.  Dat geldt ook voor een last minute vakantie met hond in de Ardennen of Frankrijk. Alleen op vakantie met hond gaan is gezellig en veilig. Een hond zorgt is waaks en zorgt ook nog eens voor een stukje veiligheid, ook als je als man alleen met je hond op reis gaat. In deze huisjes is één hond toegestaan.

TUI wandelvakantie Nederland banner

Hotel met hond boeken?

Luxe vakantie met de hond boeken? Alleen op vakantie gaan met je hond en verblijven in een hotel met hond heeft voor jou als single en honden vriend grote voordelen. Of je nu als 50 plusser een vakantie met hond wil boeken of 24 jaar bent, in een hotel waar honden welkom zijn, beleef je de fijnste dagen.


Zeker een hotel met hond aan zee is in de zomervakantie aan te bevelen. Kies dan wel een honden hotel aan zee in de buurt van een honden strand. Dan kan je na je uitgebreide ontbijt, heerlijk met je hond langs het strand gaan wandelen.

tui single reizen jongeren banner


wandeltocht met de hond

Een wandelvakantie met de hond boeken

Alleen op vakantie met hond of deelnemen aan een groepsvakantie of single vakantie met je hond? Als je van wandelen houdt en single, kan het allemaal. Hier vind je meer informatie over een wandelvakantie met hond. Dit type wandelvakantie kan je onder ander via Eigenwijze Reizen boeken. Speciaal aanbevolen voor een wandelweekend met hond. Kijk ook eens naar het aanbod van SNP Reizen. Die bieden natuur wandelreizen met hond. Alleen op vakantie met je hond gaan is leuk, samen zeker gezelliger.


snp wandelvakanties banner

Kamperen met hond, avontuur of ongemakkelijk?

Een kampeervakantie met je hond is zeker ook goedkoop. Niet iedereen houdt echter van kamperen omdat je een stukje comfort mist. Als je van comfort tijdens je vakantie houdt, huur dan een huisje met sauna of jacuzzi, dat biedt pas echt comfort. een vakantiehuis met wellness is het tegenovergestelde van een basic kampeervakantie. Een twee persoons bungalow met jacuzzi is groot genoeg voor jou en je hond. En als je een kampeer vakantie als ongemakkelijk hebt ervaren, een vakantiehuisje met wellness doet je relaxen.


Estivant wintersport voor singles