Last minute op vakantie als alleenstaande

Last minute op vakantie?

Ook als alleenstaande zijn er veel mogelijkheden last minute op vakantie te gaan.
Wie vrijgezel is en last minute een vakantie wil boeken, heeft net zo veel mogelijkheden als vakantiegangers die met hun partner, familie of vrienden op vakantie gaan.

Daarnaast heb je last minute groepsreizen en rondreizen voor singles en kan je als single natuurlijk ook een
last minute vakantiehuisje boeken. Mogelijkheden te over dus.
Het punt is meer, als je op vakantie in je eentje gaat, hoe kan je dan eenzaamheid vermijden.  Hieronder een aantal tips om als alleenstaande last minute op vakantie te gaan en je toch niet eenzaam te voelen.


wijnproeverij single reis

Met een groep op vakantie gaan, minste kans op eenzaamheid.

Als je met een groep op last minute vakantie gaat, heb je natuurlijk ook nooit de garantie dat er binnen de groep mensen tussen zitten waarbij het klikt en je vriendschappelijk kunt optrekken. Maar niet geschoten is altijd mis, is een veel gebruikte uitdrukking. Als je tijdens je vakantie bang bent voor verveling of eenzaamheid is deelname aan een groepsvakantie wellicht een goed idee. Zeker als zo een groep uit leeftijdsgenoten bestaat. En bij een single groepsreis, bijvoorbeeld met kerstmis, heb je ook nog kans de nodige warmte en intimiteit te vinden. Want ook andere deelnemers aan de groepsreis zijn op zoek naar nieuwe vriendschappen en gezelligheid.


Minder kans op eenzaamheid tijdens actieve vakantie.

Als je sportief bent aangelegd en single bent, is deelname aan een actieve vakantie ideaal. Samen een berg beklimmen, wandelen, zeilen of rots klimmen bijvoorbeeld, ontzettend leuk. Ook als je een last minute vakantie wilt boeken, is de kans groot dat er actieve groepsreizen beschikbaar zijn. Een garantie voor aangenaam gezelschap tijdens je last minute vakantie.

Meer tips alleen op reis?  www.27vakantiedagen.nl