Op vakantie gaan met een snelle boot

Als alleenstaande op vakantie gaan met een snelle boot.

Vaarvakanties komen steeds meer in. Niet alleen voor gezinnen maar zeker ook voor single mannen en vrouwen. Wat is er nu leuker dan met een vriend of vriendin een vaarvakantie boeken en een sloep, zeilboot, snelle motorboot of jacht huren. Nederland is een prima land voor zo een watersport vakantie. Je hebt niet alleen de Friese Meren maar ook het IJsselmeer, Markermeer en Veluwemeer.  Als je een leuke baan hebt en wat gespaard, is het wellicht ook een goed idee om een eigen boot, jacht, zeilboot of sportboot te kopen. Een chaparral boot wellicht. Dat zijn snelle sportboten met inboard motoren. Er zijn ruim 20 modellen te beginnen met de chaparral 18H-20 tot de chaparral 250 suncoast. Er is voor ieder budget een chaparral.

crusj single lastminute reizen

Waar kun je een Chaparral boot kopen?

Als je besloten hebt dat een snelle sportboot ook wat voor jou is en je deze wel zou willen kopen, kan je op zoek gaan naar een dealer met verstand van zaken. Je koopt zo een snelle boot immers niet dagelijks en naast een goed advies, is het ook belangrijk dat je boot goed onderhouden wordt. Klop Watersport in Hardinxveld-Giessendam is een gerenommeerde Chaparral dealer. Zij hebben een groot aanbod sportboten, visboten, rubberboten en tenders. Je kunt bij hen een passend en deskundig advies krijgen welk type boot het beste bij jou past. Ze zijn ook groot in buitenboordmotoren en kunnen behulpzaam zijn bij het afsluiten van een bootverzekering en eventuele financiering.  Ook kunnen ze informatie verstrekken of er een bepaald vaarbewijs noodzakelijk is voor het besturen van een bepaald type cruiser.  Jouw vakantie idee voor 2020?

Goed verzekerd het water op.

Als je met een snelle boot het water op gaat, is enige vaarervaring met motorboten gewenst. Het is ook belangrijk om de voorrang regels op het water te kennen. Daarnaast ben je als bestuurder van een snelle sportboot verantwoordelijk voor je eventuele medepassagiers en daarnaast ben je wettelijk aansprakelijk voor aanvaringen op het water.  Om die reden is een aansprakelijkheidsverzekering van groot belang. De minimale dekking moet echter al snel een 2.000.000 miljoen euro zijn. Bij letselschades gaat het snel om grote bedragen. Gelukkig is een chaparral en goede, veilige en betrouwbare boot en is de kans op materiaalpech minimaal.

tui single reizen jongeren banner

Vakantiepark met jachthaven

Als je op vakantie gaat met je boot, is het wellicht handig een huisje aan het water bij een vakantiepark te huren. Onze tip, boek een huisje bij een vakantiepark met jachthaven

Estivant wintersport voor singles