Verre groepsreizen avontuurlijke singles

Heb je zin om met andere singles een verre groepsreis te maken? Bijvoorbeeld een avontuurlijke groepsreis naar Nepal, Tibet, Sri Lanka, India, Nepal, Vietnam of China? Samen is gezelliger dan alleen. Deze verre alleenstaande reizen zijn ideaal voor mensen die van cultuur, natuur en avontuur houden. En bij veel verre groepsreizen voor singles heb je veel individuele vrijheid zodat je veel samen leuke dingen kunt doen en ontdekken maar ook je eigen programma kunt volgen. Wat de verre reizen betreft, zijn er een aantal reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in single reizen en specifiek groepsreizen.

Single reizen voor iedere leeftijdsgroep, of je nu 20, 30, 40, 50 of 60+ bent, er zijn voor iedere leeftijdsgroep passende single groepsreizen. Je vindt de leukste single groepseizen en alleenstaande reizen onder andere bij Fox Reizen, Kras, Mambo, Peter Langhout Reizen, Djoser, Sawadee en Shoestring. Als je je specifiek op deze reisorganisaties richt, vind je vast en zeker de voor jou perfecte verre single groepsreis. Hieronder per reisorganisatie meer informatie over hun aanbod verre groepsreizen voor alleenreizenden en singles.

single reis zonvakantie

Sawadee, meer dan 20 verre single groepsreizen

Sawadee is met recht een specialist in single groepsreizen te noemen. Ook voor een last minute groepsreis in April. Vooral maatschappij bewuste singles reizen graag met Sawadee. En Sawadee heeft voor alle leeftijdsgroepen singlereizen.

sawadee single reizen banner

Of je nu een Sawadee single verre groepsreis naar Indonesië, Nieuw-Zeeland, Peru, Sri Lanka of Thailand wilt boeken, Sawadee biedt voor bijna alle verre bestemmingen ( sinds 1983 ) specifieke single groepsreizen aan. Maar ook als je wat dichter bij huis wilt blijven, bijvoorbeeld Andalusië, Marokko of Madeira als vakantiebestemming verkiest, zijn er op het gebied van single reizen bij Sawadee uitgebreide mogelijkheden. Ook als je een thema reis wilt maken met andere singles, bijvoorbeeld een safarireis, festivalreis of wandelreis. Ga nu naar het aanbod single groepsreizen van Sawadee en ondek waarom zo veel andere singles de groepsreizen van Sawadee zo positief waarderen.

Goedkope vliegtickets vinden

Een verre reis maken en op zoek naar goedkope vliegtickets?
vergelijk de tarieven van vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl

single reis weekend stedentrip

Shoestring, single groepsreis boeken met gelijkgestemde reisgenoten

Ook Shoestring is gespecialiseerd in verre groepsreizen voor singles. Niet alleen wandelreizen en natuurreizen maar ook avontuurlijke reizen zoals safari’s. En het aanbod groepsreizen voor singles is zelfs nog groter dan dat van Sawadee. Dat biedt ook mogelijkheden aan
last minute singlereizen. Hierbij besteedt men extra aandacht aan de groepssamenstellingen.

Belangrijk omdat het plezier wat je aan een groepsreis voor singles beleeft, mede afhankelijk is van de samenstelling van de groep en de klik met je medereisgenoten. Bij Shoestring kan je een verre reis maken naar bijvoorbeeld Noord India, Nepal of Ethiopïe maar er zijn ook veel mogelijkheden voor een korte single groepsreis, bijvoorbeeld een 8-daagse reis naar Marokko of Jordanië. Ook voor een wandelvakantie of culturele reis. En je boekt al een 15 daagse single groepsreis naar bijvoorbeeld Turkije  of India om en nabij de 1.000 euro. Als je een interessante, ontspannende en relatief goedkope groepsreis met andere, gelijkgestemde, singles wilt maken, heeft Shoestring ook voor jou de ideale reis in petto!

Ayurveda reizen

Ayurveda reizen naar bijvoorbeeld Sri Lanka en India zijn fantastische reizen.

Tijdens deze verre reizen geniet je niet alleen van een ongelooflijk indrukwekkende cultuur en natuur, ayurveda is een levenswijze die vele nieuwe inzichten biedt. Ook in het kader van een kuurvakantie, bijvoorbeeld een panchakarma kuur.

Bij veel ayurveda reizen krijg je vegetarische maaltijden, heerlijk gekruid en met kokos erin.  Op verzoek is heerlijk veganistisch eten bijna ook altijd mogelijk.

Als alleenstaande heb je volop mogelijkheden om aan een ayurvedareis deel te nemen.