Alleenstaande reizen met kerst

Single reis met Kerst en Oud en Nieuw boeken?

Wie als alleenstaande met kerstmis niet alleen thuis wil zijn, zou kunnen overwegen een single groepsreis met kerstmis te boeken. Met name Sawadee, Djoser, TUI en Estivant hebben een groot aanbod kerstreizen voor alleenstaanden in haar aanbod. Je kunt een single reis met kerst en oud en nieuw bij diverse single reis specialisten boeken. Zoals deze wellness reizen voor singles bij Puur en Kuur. Dat wordt een leuke kerstmis en jaarwisseling.

Vakantiehuis Veluwe te koop


Wintersport reizen tijdens kerst en oud en nieuw

De meeste single groepsreizen tussen kerst 3 of 4 januari zijn single wintersport groepsreizen. Je viert de jaarwisseling dan met gelijkgestemden op een aantrekkelijke wintersport locatie. Met aantrekkelijke àpres skimogelijkheden.


wintersport selfie op het terras

Wellness reizen Kerst Puur en Kuur.

Puur een Kuur is dé specialist in wellness- en yoga reizen. Voor de kerstperiode is er een uitgebreid programma samengesteld die zéér aantrekkelijk zijn voor alleenstaanden. Zowel kerstreizen dicht bij huis, relax reizen met verre bestemmingen en yoga- en ayurveda retreats. Vind hier het programma voor kerst en oud en nieuw bij Puur en Kuur. Veelal semi single wellness reizen. Ook Nieuwjaars reizen.


Rondreis maken met kerst en oud en nieuw?

Wie er als alleenstaande tussen Kerst en Oud en Nieuw helemaal uit wilt zijn, kan er ook voor kiezen een avontuurlijke rondreis te maken. Wat dacht je van een rondreis Suriname, Costa Rica, India, Bali of een groepsrondreis binnen Europa. Binnen de categorie rondreizen heb je ook single groepsrondreizen. Deze single reizen boek je onder andere via Sawadee.


tui single reizen jongeren banner

Vissers Kaapverdie

Er is veel mogelijk

Of je nu lekker met andere alleenstaanden wilt wandelen in Noord-Brabant, een stedentrip Berlijn boekt of een alleenstaanden vakantie naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Kroatië of Marokko, op het gebied van alleenstaande groepsreizen met kerstmis is er veel mogelijk. Voor een 3 daagse, 5 daagse of 8 daagse kerstreis met andere singles of alleengaanden. Hier vind je alle kerstreizen voor alleenstaanden van TUI single Reizen.


tui wandelweekend singles banner

kerstreis vieren

Single Reizen Kras

In het verleden werden er veel single reizen via Kras Reizen geboekt. Helaas is Kras Reizen gestopt en kan je deze alleenstaande reizen niet meer via Kras boeken. Dat geldt dus ook voor de Kerst Reizen van Kras. De alleenstaande reizen van Kras worden nu georganiseerd door TUI Single Reizen. Of je nu een alleenstaande Kerstreis in Nederland, Duitsland of Oostenrijk wilt vieren, of een verre single groepsreis wilt boeken, met TUI kan je ten aanzien van single groepsreizen alle kanten op. Ook voor een single weekendje weg Nederland of een reis met vrijgezellen tijdens Oud en Nieuw.


gezellig samen eten met kerst singles

Op single kerstreis met leeftijdsgenoten

Single reizen zijn altijd leeftijd gerelateerd. Of je nu 30, 40, 50, 60 of 70 bent, er wordt altijd wel een alleenstaanden groepsreis georganiseerd die aansluit bij jouw leeftijd en interesses. Kan dus ook een wintersport single reis zijn met Kerst en Oud en Nieuw. Ook zijn er reisorganisaties zoals Crusj en VillaVibes die zich richten op hoger opgeleide singles. Alleen thuis zitten tijdens de jaarwisseling is dus niet nodig.


Estivant wintersport voor singles