Alleenstaande reizen met kerst

Wie als alleenstaande met kerstmis niet alleen thuis wil zijn, zou kunnen overwegen een groepsreis met kerstmis te boeken. Met name TUI en Estivant heeft een groot aanbod kerstreizen voor alleenstaanden in haar aanbod.


Of je nu lekker met andere alleenstaanden wilt wandelen in Noord-Brabant, een stedentrip Berlijn boekt of een alleenstaanden vakantie naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Kroatië of Marokko, op het gebied van alleenstaande groepsreizen met kerstmis is er veel mogelijk. Voor een 3 daagse, 5 daagse of 8 daagse kerstreis met andere singles of alleengaanden.


Hier vind je alle kerstreizen voor alleenstaanden van TUI single Reizen.


Single Reizen Kras

In het verleden werden er veel single reizen via Kras Reizen geboekt. Helaas is Kras Reizen gestopt en kan je deze alleenstaande reizen niet meer via Kras boeken. Dat geldt dus ook voor de Kerst Reizen van Kras. De alleenstaande reizen van Kras worden nu georganiseerd door TUI Single Reizen. Of je nu een alleenstaande Kerstreis in Nederland, Duitsland of Oostenrijk wilt vieren, of een verre single groepsreis wilt boeken, met TUI kan je ten aanzien van single groepsreizen alle kanten op. Ook voor een single weekendje weg Nederland of een reis met vrijgezellen tijdens Oud en Nieuw.