Een citytrip, ook leuk als je alleen op reis gaat

Alleen op reis gaan, is niet altijd leuk. Alleen in een restaurant je diner opeten, alleen door het centrum van een stad lopen of een concert bezoeken, het is niet altijd leuk alleen op reis te boeken.
Voor die vrijgezellen die het niet zo leuk vinden om alleen op reis te gaan, is het wellicht een idee om een georganiseerde citytrip te boeken.

Polulaire citytrips zijn die bijvoorbeeld naar Barcelona, Londen, Praag, Valancia en Wenen. Allemaal prachtige steden met een oud en historisch centrum en vele restaurants, theaters, bioscopen en uitgaanscentra. Of je nu een alleenstaande bent van 20 , 40, 50 of 60 jaar, citytrips zijn er voor alle leeftijden en ze zijn ook nog eens zéér betaalbaar. Op de pagina citytrips van duurzaam toerisme vind je tal van organisaties die geheel verzorgde citytrips verzorgen. En op de website singlereizen vind je een pagina die specifiek over citytrips voor singles gaat, hier kan je met andere singles een city bezoeken en ook nog eens nieuwe vrienden maken.

Voor het geval je een last minute citytrip wilt boeken, zijn er ook vele mogelijkheden. Het is in de regel ook mogelijk een last minute citytrip naar minder bekende steden te boeken maar een last minute citytrip naar bijvoorbeeld Lissabon, New York of Boedapest blijft voor de meeste mensen toch populair.
Conclusie, alleen op reis gaan is echt niet nodig, ook niet als je er last minute een weekendje tussenuit wilt.  Als je van mooie hoofdsteden en historische steden met veel cultuur houdt, is een citytrip of last minute citytrip een ideale mogelijkheid een weekendje te genieten.