Wintersport alleengaanden 50 + mogelijkheden

Vind hier single wintersport reizen, ook 50 plus
Single, 50 plusser en zin in een wintersport vakantie voor 50, 55 of 60 plussers. Er zijn een aantal reisorganisaties die zich met name hebben gericht op georganiseerde wintersport alleengaanden groepsreizen 50 + ers.

VillaVibes alleenstaande reizen 50 plus

VillaVibes biedt ook alleenstaande reizen aan voor 50 plussers. Zowel voor de zomer, winter als single weekenden. Je kunt dus ook een single wintersport 50 plus groepsreis bij VillaVibes boeken.
De alleenstaanden reizen van VillaVibes zijn groepsreizen en in principe bedoeld voor hoger opgeleide singles.


Hier vind je alle 50 plus reizen van VillaVibes.

traditionele ski foto

Wintersport 50 plus alleengaanden bij Kras Reizen boeken

Kras Reizen, een dochter van Tui, is al jaren gespecialiseerd in 50 + singlereizen. Zowel 50 plus zomer als wintersport vakanties. Indien je een wintersport alleengaanden 50 plus wilt boeken, zit je bij Kras Reizen gegarandeerd goed. Je kunt kiezen uit een 8 daagse single wintersport groepsreis Oostenrijk of Italië waarbij Tirol, Voralberg en de Dolomieten favoriet bestemmingen zijn.
De Kras wintersport reizen zijn compleet en inclusief vervoer en hotel . Je kunt ook een alleengaanden langlaufvakantie bij Kras Reizen boeken. Veelal is een één persoons kamer inclusief.

Als je 50 plusser bent en met een groep op wintersport vakantie wilt gaan, is Kras Reizen misschien wel de nummer één. Ook voor een 10 daagse alleengaanden wintersport vakantie Oostenrijk of Italië. Luxe hotelkamers, veel gezelligheid.


wintersport relaxen in de zon

Alleengaanden wintersport reizen 50 + met gegarandeerd vertrek

Als je een alleengaanden wintersport reis boekt, is het natuurlijk wel belangrijk dat deze altijd doorgaat. Bij zowel Kras als Dynamic Holland boek jij je 50 plus wintersport groepsreis met gegarandeerd vertrek. Deze ski- en langlaufreizen voor singles gaan dus ook door als er bijvoorbeeld maar 16 of 18 deelnemers zijn. Belangrijk om te weten want zo heb je zekerheid van 100 % wintersport plezier.


Wintersport 50 plus reis boeken voor kerstmis

Met kerstmis en oud en nieuw wil je als alleenstaanden man of vrouw niet alleen thuis zijn. Kerstmis is een ideale periode om een single reis te boeken. De één gaat voor een verre vliegreis, de ander voor een korte wintersport vakantie. Het is daarom goed om te weten dat je bij Kras Reizen en Dynamic Holland ook een 50 plus alleenstaanden reis met kerstmis en Oud en Nieuw kunt boeken.