Single Reizen Kras, is nu TUI.

Helaas, Kras single reizen zijn niet meer boekbaar. Wie op zoek is jaar single reizen Kras, zal deze niet meer vinden. Het is nu single reizen TUI.
Kras Reizen was een onderdeel van TUI en nu heeft laatstgenoemde onder de naam “TUI Single Reizen” een deel van het programma van Kras overgenomen en het single reis programma zelfs uitgebreid.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Estivant, TUI, ANWB single reizen.

Samen met onder andere Estivant single reizen, heeft TUI nu een belangrijk aandeel in alleenstaande reizen Nederland, Europa en verre single reizen. Net als bij de voormalige Kras single reizen kan je bij TUI, Estivant en ANWB Reizen ook single wintersport reizen boeken.


ANWB Single Reizen.

Voorheen kon je verre single rondreizen bijvoorbeeld boeken via FOX Reizen. Maar net zoals de Kras single reizen, bestaat FOX single reizen niet meer. Bij ANWB Reizen kan je avontuurlijke single rondreizen boeken, zowel buiten als binnen Europa. Zie jij jezelf al op rondreis gaan met gelijkgestemden?


samen eten op reis

De single reizen van Kras in Nederland

Als je een single weekend Nederland wilde boeken, kon dat prima via de Kras single reizen. Nu is dat mogelijk via TUI single reizen. Je kunt zowel bij TUI als Estivant een single weekend Nederland boeken of langere alleenstaanden reis. Ook is het mogelijk om samen met andere singles in Nederland te gaan wandelen, fietsen, zeilen of deelnemen aan een andere activiteit voor alleenstaanden. Het zijn allemaal single reisjes in groepsverband.


Wintersport single reizen Kras

Ben je ooit mee geweest met een single wintersport groepsreis van Kras? Zou je weer willen deelnemen aan een dergelijke single skivakantie? Zowel TUI als Estivant bieden wintersport single reizen aan die net zo goed georganiseerd zijn als de voormalige single wintersport reizen van Kras. Daarnaast bieden nog andere reisorganisaties single wintersport groepsreizen aan.


tui single reizen jongeren banner

traditionele ski foto

Single reizen voor hoger opgeleiden

Kras single reizen had niet per definitie single reizen voor hoger opgeleiden. Wel was de single groep met leeftijd tussen 40 en 65 jaar goed vertegenwoordigd. Indien je een vrijgezel bent met een hoge opleiding en je wilt graag deelnemen aan een single HBO+ Reis, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij bijvoorbeeld Crusj, Shoestring en Villavibes.


Met name Villavibes en Crusj presenteren als de single reisorganisaties voor hogere opgeleide alleenstaanden. Je kunt via deze reisorganisaties ook een single groepsreis met bestemming buiten Europa boeken. Hier vind je informatie over single reizen voor hoger opgeleiden.


single reis zonvakantie

Natuurlijk Reizen

Ook de reisorganisatie Natuurlijk Reizen biedt single reizen aan. De reisbestemmingen liggen met name in Duitsland, Bulgarije en Albaniƫ. De single groepsreizen van Natuurlijk Reizen zijn met name ideaal voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.


Ideaal voor bijvoorbeeld een single wandelvakantie. Natuurbeleving en avontuurlijk reizen staan hoog in het vaandel. Je kunt bij Natuurlijk Reizen ook individuele wandelreizen en natuurreizen boeken. Want het kan natuurlijk heel goed zijn dat je liever alleen reist.


Estivant wintersport voor singles