Last minute en aanbiedingen citytrips

Citytips, ideaal als je als alleen wilt reizen of op zoek bent naar een alleenstaanden citytrip groepsreis. Deze staan ook wel bekend als single stedentrips.

villavibes groepsreizen hoger opgeleiden

Citytrip alleen boeken of met elkaar?

Alleen een stedentrip beleven is genieten maar samen, in een groep met gelijkgestemden, kan nog leuker zijn. Kijk naar deze single stedentrip groepsreizen. Een goedkope citytrip boeken?


Hier vind je de beste aanbiedingen citytrips.

Ook last minute citytrips voor singles en in heel Europa.
Boek nu een citytrip naar bijvoorbeeld Londen, Praag, Berlijn, New York, Valencia, Kopenhagen of elders in de wereld en profiteer van een voordeel welke kan oplopen tot 50 %. Deze goedkope citytrips zijn inclusief vliegtickets, hotels en ontbijt. Aanbiedingen voor 1, 2, 3 of 4 personen. En, als je een citytrip New York boekt, maak je kennis met een rookvrije en duurzame city. Deze stedentrips kan je ook boeken in het kader van alleenstaande reizen

Boek hier je last minute citytrip
Boek hier je 5, 6, 7 of 8 daagse citytrip New York


single reis weekend stedentrip

Citytrip New York

Een citytrip New York is de ultieme ervaring.

Waarom een citytrip New York boeken?

De wereldstad New York heeft ontzettend veel te bieden en op allerlei gebied.

De unieke Sky line van New York, de vele parken, restaurants, theaters en veel meer. En ook als je duurzaam bent ingesteld, kan je in New York als alleenstaande je hart ophalen. Je vindt er honderden vegetarische en biologische winkels, restaurants en supermarkten en ook voor de veganist zijn er talloze mogelijkheden.

Je kunt een citytrip New York inclusief vliegtickets, overnachtingen en excursies boeken. Stedentrips.nl biedt je citytrips naar vele steden in de Verenigde Staten!


Stedentrips Valencia, Praag, Lissabon of Rome

Voor een stedentrip naar Parijs, Londen of New York maar ook voor een verrassend andere citytrip naar bijvoorbeeld Valencia, Praag, Lissabon of Rome. Ideaal in het kader van een alleenstaanden reis of single stedentrip. Weer of geen weer. Het is altijd raak met een stedentrip. Kijk maar eens naar de fantastische aanbiedingen van Stedentrips.nl Hier vind je alle citytrips binnen en buiten Europa. Ook citytrips groepsreizen alleenstaanden.


Citytrip Parijs

Een citytrip Parijs, het hele jaar door aantrekkelijk. En, ook als je geen Frans spreekt, kun je je in de lichtstad Parijs prima verstaanbaar maken. Parijs is namelijk een wereldstad. Boek een individuele citrip Parijs of neem deel een single cityrtip Parijs. Dat zijn stedentrips Parijs voor vrijgezellen.

Kijk naar de vele aanbiedingen citytrips Parijs.


Citytrip Londen


Nog nooit in Londen geweest?

Citytrip Londen boeken? Londen moet je, net zoals Parijs, New York en Barcelona eens in je leven gezien hebben. Een citytrip Londen is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het is bij diverse reisorganisaties mogelijk een single citytrip Londen te boeken. Groepsreizen voor singles.


tui single reizen jongeren banner

Een unieke single citytrip Rome boeken?

Rome  moet je gezien hebben. En je kunt een 3, 4, 5 of 6 daagse citytrip Rome ook boeken in het kader van een stedentrip single groepsreis. Boek een all inclusive citytrip Rome. Rome is uniek en niet alleen vanwege Vaticaanstad en de talloze monumenten en musea. Rome heeft voor iedere liefhebber van citytrips veel te bieden!


vakantie vriendinnen

Citytrip Madrid

Een citytrip Madrid spreekt altijd tot de verbeelding. Binnen een paar uur ben je in het centrum van Madrid en kijk je je ogen uit.


Citytrip Barcelona

Barcelona moet je gezien hebben! Je boekt al een citytrip Barcelona voor rond de 200 euro!


Citytrip Valencia

Als je een citytrip Spanje wil boeken is een citytrip Valencia minstens zo indrukwekkend als Barcelona of Madrid.  Geschikt als citytrip voor alleenstaanden, als groepsreis en arrangement.


Citytrips naar Athene boeken

Voor een culturele citytrip Griekenland. Ontdek hoe bijzonder en indrukwekkend Athene is.


Citytrip Istanbul, één groot avontuur.

Durf jij het aan???  Een citytrip Istanbul?? Je komt in een heel andere en mystieke wereld terecht.


Tui, groot aantal goedkope citytrips

Stedentrips TUI

Tui, ook single citytrips

Tui is groot in goedkope citytrips. Je kunt via Tui citytrips boeken voor alleenstaanden en single groepen naar meer dan 100 steden binnen en buiten Europa. Ook als je een citytrip met hotel en vervoer wilt boeken. Boek bijvoorbeeld een goedkope citytrip naar Valencia, Wenen, Berlijn, Praag, Rome, Barcelona, Praag of New York. De citytrips van Tui zijn niet alleen goedkoop maar ook zéér goed verzorgd. En alle citytrips zijn inclusief een 3 of 4 sterren hotel en vervoer. Tui heeft een groot aanbod in hotels, ook trendy hotels, wellness hotels met privé zwembad of fittness hotels. Compleet verzorgde citytrips, ideaal voor mensen die alleen reizen.


Citytrips, weekendje er tussen uit

single groepsreis excursie

Een last minute citytrip boeken?

Citytrips zijn korte uitstapjes naar leuke steden. Citytrips worden vaak geboekt in het kader van alleenstaande reizen. Populaire steden voor citytrips zijn Londen, Parijs, Barcelona, Praag, Milaan, Valencia en Wenen. Daarnaast zijn er nog honderden aantrekkelijke steden die een bezoek meer dan waard zijn. Je kunt ook citytrips boeken waarbij meerdere steden aangedaan worden, vaak duren deze combi citytrips meer dan 2 dagen, bijvoorbeeld 3, 4, 5 of 6 dagen. Je kunt meestal ook een last minute citytrio boeken.

Citytrips kunnen ook gecombineerd worden met cruises of met actieve en wellness reizen. Op deze pagina een overzicht van organisaties waar je een georganiseerde citytrip kunt boeken, vaak met hotel en excursies. Een aantal van deze citytrips zijn gereserveerd in het kader van alleenstaande reizen. Zo heeft traveldeal.nl ( zie boven ) aantrekkelijke deals voor alleenstaanden en alleenreizenden.

Vind snel jouw gewenste lastminute stedentrip met onze filters:


Estivant wintersport voor singles