Last minute en aanbiedingen citytrips


Een goedkope citytrip boeken?

Hier vind je de beste aanbiedingen citytrips. Ook last minute citytrips in heel Europa.
Boek nu een citytrip naar bijvoorbeeld Londen, Praag, Berlijn, New York, Valencia, Kopenhagen of elders in de wereld en profiteer van een voordeel welke kan oplopen tot 50 %. Deze goedkope citytrips zijn inclusief vliegtickets, hotels en ontbijt. Aanbiedingen voor 1, 2, 3 of 4 personen. En, als je een citytrip New York boekt, maak je kennis met een rookvrije en duurzame city.

Hier vind je alle actuele aanbiedingen citytrips.

Boek hier je last minute citytrip

Boek hier je 5, 6, 7 of 8 daagse citytrip New York

Citytrip New York


Een citytrip New York is de ultieme ervaring.

De wereldstad New York heeft ontzettend veel te bieden en op allerlei gebied.

De unieke sky line van New York, de vele parken, restaurants, theathers en veel meer. En ook als je duurzaam bent ingesteld, kan je in New York als alleenstaande je hart ophalen. Je vindt er honderden vegetarische en biologische winkels, restaurants en supermarkten en ook voor de veganist zijn er talloze mogelijkheden.

Je kunt een citytrip New York inclusief vliegticktets, overnachtingen en excursies boeken. Stedentrips.nl biedt je citytrips naar vele steden in de Verenigde Staten!

Stedentrips.nl, altijd de voordeligste citytrips


Dé specialist in betaalbare en compleet verzorgde citytrips is stedentrips.nl.

Voor een stedentrip naar Parijs, Londen of New York maar ook voor een verrassend andere citytrip naar bijvoorbeeld Valencia, Praag, Lissabon of Rome.

Weer of geen weer. Het is altijd raak met een stedentrip. Kijk maar eens naar de fantastische aanbiedingen van Stedentrips.nl

Hier vind je alle citytrips binnen en buiten Europa.

Citytrip Parijs

Een citytrip Parijs, het hele jaar door aantrekkelijk. En, ook als je geen Frans spreekt, kun je je in de lichtstad Parijs prima verstaanbaar maken. Parijs is namelijk een wereldstad.

Kijk naar de vele aanbiedingen citytrips Parijs.

Citytrip Londen

Nog nooit in Londen geweest?

Londen moet je, net zoals Parijs, New York en Barcelona eens in je leven gezien hebben. Een citytrip Londen is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Citytrip Rome


Rome  moet je gezien hebben.

Boek een all inclusive citytrip Rome.

Citytrip Madrid


Een citytrip Madrid spreekt altijd tot de verbeelding.
Binnen een paar uur ben je in het centrum van Madrid en kijk je je ogen uit.

Citytrip Barcelona

Barcelona moet je gezien hebben!

Je boekt al een citytrip Barcelona voor rond de 200 euro!

Citytrip Valencia


Als je een citytrip Spanje wil boeken is een citytrip Valencia minstens zo indrukwekkend als Barcelona of Madrid.  Geschikt als citytrip voor alleenstaanden, als groepsreis en arrangement.

Citytrips naar Athene

Een citytrip naar het oude Athene boeken?

Voor een culturele citytrip Griekenland. Ontdek hoe bijzonder en indrukwekkend Athene is.

De mooiste citytrips Rome


Een unieke citytrip Rome boeken?

Rome is uniek en niet alleen vanwege Vaticaanstad en de talloze monumenten en musea. Rome heeft voor iedere liefhebber van citytrips veel te bieden!

Citytrip Istanbul

Citytrip Istanbul, één groot avontuur.

Durf jij het aan???  Een citytrip Istanbul?? Je komt in een heel andere en mystieke wereld terecht.

Effeweg, citytrips voor alleenstaande 50 plussers

Als je 50 plusser en alleenstaand bent en daarnaast een goedkope citytrip wilt boeken, is de organisatie Effeweg de reisorganisatie die de goedkoopste busreizen en citytrips voor alleenstaande 50 plussers aanbiedt. Met Effeweg kan je goedkoop en gezellig naar bijna alle city’s in Europa. Ook als je als alleenstaande bijvoorbeeld een citytrip wilt maken binnen Nederland zoals Maastricht, Valkenburg, Scheveningen of Amsterdam. Effeweg organiseert ook stedentrips en kerstreizen in de periode van kerstmis, de periode waarin veel alleenstaanden graag reizen en weekendjes weg boeken.

Ga voor een alleenstaanden reis van Effeweg naar de website Effeweg.nl

Tui, groot aantal goedkope citytrips

Stedentrips

Tui is groot in goedkope citytrips. Je kunt via Tui citytrips boeken naar meer dan 100 steden binnen en buiten Europa. Ook als je een citytrip met hotel en vervoer wilt boeken. Boek bijvoorbeeld een goedkope citytrip naar Valencia, Wenen, Berlijn, Praag, Rome, Barcelona, Praag of New York. De citytrips van Tui zijn niet alleen goedkoop maar ook zéér goed verzorgd. En alle citytrips zijn inclusief een 3 of 4 sterren hotel en vervoer. Tui heeft een groot aanbod in hotels, ook trendy hotels, wellness hotels met privé zwembad of fittness hotels. Compleet verzorgde citytrips, ideaal voor mensen die alleen reizen.

Citytrips, weekendje er tussen uit

Een last minute citytrip boeken?

Citytrips zijn korte uitstapjes naar leuke steden. Citytrips worden vaak geboekt in het kader van alleenstaande reizen. Populaire steden voor citytrips zijn Londen, Parijs, Barcelona, Praag, Milaan, Valencia en Wenen. Daarnaast zijn er nog honderden aantrekkelijke steden die een bezoek meer dan waard zijn. Je kunt ook citytrips boeken waarbij meerdere steden aangedaan worden, vaak duren deze combi citytrips meer dan 2 dagen, bijvoorbeeld 3, 4, 5 of 6 dagen. Je kunt meestal ook een last minute citytrio boeken.

Citytrips kunnen ook gecombineerd worden met cruises of met actieve en wellness reizen. Op deze pagina een overzicht van organisaties waar je een georganiseerde citytrip kunt boeken, vaak met hotel en excursies. Een aantal van deze citytrips zijn gereserveerd in het kader van alleenstaande reizen. Zo heeft traveldeal.nl ( zie boven ) aantrekkelijke deals voor alleenstaanden en alleenreizenden.

Travelbird, altijd goedkope citytrips

Goedkope citytrip naar Barcelona, Londen of New York?

Travelbird is specialist in goedkope citytrips bekende steden zoals Barcelona, Parijs of New York. Travelbird biedt ook goedkope citytrips aan naar steden en zoals Rome, Boedapest, Lissabon, Wenen en Stockholm. Je kunt bij Travelbird een goedkope en volledig georganiseerde citytrip boeken voor 2, 3 of 4 nachten maar als je wat langer in een city wilt verblijven, kan je ook een 5 daagse of 6 daagse citytrip boeken.

Je verblijft bijna altijd in 4 sterren hotels ( ook met wellness) en deze hotels liggen altijd op de mooiste plekjes. De georganiseerde citytrips van Travelbird zijn zeer geschikt als groepsreizen of individuele reizen voor alleenstaanden. Je kunt dus ook op individuele basis een goedkope citytrip bij Travelbird boeken. Ideaal voor alleenstaande reizigers en singles.

Travelbird failliet:  Helaas is de reisorganisatie Travelbird in 2018 failliet gegaan en kan er bij deze organisatie geen citytrip meer geboekt worden.