Verre groepsreizen avontuurlijke singles

Heb je zin om met andere singles een verre groepsreis te maken? Bijvoorbeeld een avontuurlijke groepsreis naar Sri Lanka, India, Nepal, Vietnam of China? Samen is gezelliger dan alleen. Deze verre alleenstaande reizen zijn ideaal voor mensen die van cultuur, natuur en avontuur houden. En bij veel verre groepsreizen voor singles heb je veel individuele vrijheid zodat je veel samen leuke dingen kunt doen en ontdekken maar ook je eigen programma kunt volgen. Wat de verre reizen betreft, zijn er een aantal reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in single reizen en specifiek groepsreizen.

Single reizen voor iedere leeftijdsgroep, of je nu 20, 30, 40, 50 of 60+ bent, er zijn voor iedere leeftijdsgroep passende single groepsreizen. Je vindt de leukste single groepseizen en alleenstaande reizen onder andere bij Fox Reizen, Kras, Mambo, Peter Langhout Reizen, Djoser, Sawadee en Shoestring. Als je je specifiek op deze reisorganisaties richt, vind je vast en zeker de voor jou perfecte verre single groepsreis. Hieronder per reisorganisatie meer informatie over hun aanbod verre groepsreizen voor alleenreizenden en singles.

Sawadee, meer dan 20 verre single groepsreizenSawadee is met recht een specialist in single groepsreizen te noemen. Vooral maatschappij bewuste singles reizen graag met Sawadee. En Sawadee heeft voor alle leeftijdsgroepen singlereizen. Of je nu een Sawadee single verre groepsreis naar Indonesië, Nieuw-Zeeland, Peru, Sri Lanka of Thailand wilt boeken, Sawadee biedt voor bijna alle verre bestemmingen ( sinds 1983 ) specifieke single groepsreizen aan. Maar ook als je wat dichter bij huis wilt blijven, bijvoorbeeld Andalusië, Marokko of Madeira als vakantiebestemming verkiest, zijn er op het gebied van single reizen bij Sawadee uitgebreide mogelijkheden. Ook als je een thema reis wilt maken met andere singles, bijvoorbeeld een safarireis, festivalreis of wandelreis. Ga nu naar het aanbod single groepsreizen van Sawadee en ondek waarom zo veel andere singles de groepsreizen van Sawadee zo positief waarderen. 

Shoestring, single groepsreis boeken met gelijkgestemde reisgenotenShoestring - Singlereizen Ook Shoestring is gespecialiseerd in verre groepsreizen voor singles. Niet alleen wandelreizen en natuurreizen maar ook avontuurlijke reizen zoals safari's. En het aanbod groepsreizen voor singles is zelfs nog groter dan dat van Sawadee. Hierbij besteedt men extra aandacht aan de groepsamenstellingen. Belangrijk omdat het plezier wat je aan een groepsreis voor singles beleeft, mede afhankelijk is van de samenstelling van de groep en de klik met je medereisgenoten. Bij Shoestring kan je een verre reis maken naar bijvoorbeeld Noord India, Nepal of Ethiopïe maar er zijn ook veel mogelijkheden voor een korte single groepsreis, bijvoorbeeld een 8-daagse reis naar Marokko of Jordanië. Ook voor een wandelvakantie of culturele reis. En je boekt al een 15 daagse single groepsreis naar bijvoorbeeld Turkije  of India om en nabij de 1.000 euro. Als je een interessante, ontspannende en relatief goedkope groepsreis met andere, gelijkgestemde, singles wilt maken, heeft Shoestring ook voor jou de ideale reis in petto!

Kras, meer dan 100 groepsreizen voor alleenstaandenSingle groepsreizen van Kras.
Ook Kras, bekend van onder andere de luxe cruises, busreizen, culturele reizen, avontuurlijke reizen, zonvakanties en wintersport vakanties, heeft een groot aanbod alleenstaande reizen. Ook alleenstaande reizen naar verre bestemmingen. Daarnaast ook wandel- en fietsvakanties voor alleenstaanden in Nederland, België, Frankrijk en Italië. Ook in de categorie verre reizen voor alleenstaanden in de leeftijd van 25 tot 60 is Kras groot. Bijvoorbeeld  bestemmingen zoals India, Nepal s Portugal, Italië, Engeland en Spanje. Kras Reizen heeft ook een groot aanbod alleenstaande reizen in Nederland, onder andere een zeilvakantie in Zeeland, een wandelweekend op de Loonse- en Drunense Duinen of een fietsweekend voor alleenstaanden op de Veluwe. En er is ook een yoga weekend voor alleenstaanden in Nederland via Kras Reizen te boeken. Kijk nu naar het grote aanbod reizen voor alleenstaanden van Kras Reizen.

Ayurveda reizen

Ayurveda reizen naar bijvoorbeeld Sri Lanka en India zijn fantastische reizen.  

Tijdens deze verre reizen geniet je niet alleen van een ongelooflijk indrukwekkende cultuur en natuur, ayurveda is een levenswijze die vele nieuwe inzichten biedt. Ook in het kader van een kuurvakantie, bijvoorbeeld een panchakarma kuur.

Bij veel ayurveda reizen krijg je vegetarische maaltijden, heerlijk gekruid en met kokos erin.  Op verzoek is heerlijk veganistisch eten bijna ook altijd mogelijk.


Als alleenstaande heb je volop mogelijkheden om aan een ayurvedareis deel te nemen.