Vakantie alleenstaande ouder

Betaalbare vakanties alleenstaande ouders

Vakantie alleenstaande ouders, veel mogelijkheden.

Wie als alleenstaande ouder een betaalbare én leuke vakantie zoekt, heeft  nu de juiste website gevonden. Hier vind je de leukste vakanties voor alleenstaande vaders en moeders. Er zijn tienduizenden alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een vakantie die leuk is voor ouders en kinderen. We hebben voor jou de leukste vakanties op een rij gezet. 

Of je nu als alleenstaande ouder een vakantie wilt boeken voor de zomervakantie, herfstvakantie, mei vakantie of wintersport, je vindt hier alle mogelijkheden. Ook voor een kampeer vakantie, strand vakantie of actieve vakantie. Het is met name afhankelijk van de leeftijd van je kind(eren) welke vakantie voor alleenstaande ouders het meest voor jou en je kids geschikt is. 
Je kunt als single parent een vakantie boeken in bijvoorbeeld de Ardennen, Nederland, Spanje, Frankrijk, Zwitserland of Italië maar ook voor een verre bestemming kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een alleenstaande ouder vakantie in Thailand, India of Indonesië.
Eén ding is zeker, als je als alleenstaande ouder een leuke en betaalbare vakantie zoekt, vind je deze zeker hier!

Vind hier de leukste vakanties voor alleenstaande ouders


Vakantie alleenstaande ouder boeken met kleine kinderen
Voor alleenstaande ouders met kinderen van 0, 1, 2, 3 of 4 jaar, worden er specifieke alleenstaande ouder vakanties georganiseerd. Deze vallen buiten de schoolperiodes en zijn daarom goedkoper. Een extra voordeel is dat je andere single parents ontmoet die ook baby's, peuters en kleuters hebben en er een speciaal activiteiten programma is voor de allerkleintjes. Zo is je vakantie niet alleen extra gezellig maar ook nog eens goedkoper. Met name Marislife heeft een uniek aanbod vakanties voor alleenstaande ouders met kleine kinderen. Je kunt bij Marislife ook meestal een last minute vakantie boeken als alleenstaande ouder.

Activiteiten programma

Eén van de voordelen van het boeken van een vakantie alleenstaande ouder is dat de vakantie inclusief een activiteiten programma voor de kinderen is en ook voor de ouders van alles wordt georganiseerd. Dat maakt dat je tijdens je vakantie onbekommerd zelf ook kunt genieten en, als je er behoefte aan hebt, contacten kunt maken met andere single ouders. De sfeer van zo een vakantie kan je alleen maar ervaren door er aan deel te nemen. Dat geldt ook voor alleenstaande ouder wintersport vakanties. Ook die zijn helemaal ingericht op single parents.