Shoestring

Shoestring, voor verre en avontuurlijke reizen.

Shoestring is geen echte alleenstaanden reisorganisatie. Wel schrijven veel singles zich voor de avontuurlijke groepsreizen van Shoestring in en hebben ze een specifiek aanbod single groepsreizen en rondreizen. Hieronder ook wandel single reizen, stedentrips en reizen naar verre bestemmingen. Je kunt hier een wandelvakantie groepsreis boeken. Bij deze avontuurlijk reisspecialist ben je voor de specifieke alleenstaanden reizen welkom als je een single tussen de 18 en 45 jaar bent.

crusj single lastminute reizen

Voor single reizen zijn er 2 leeftijdsgroepen

Shoestring is vooral gespecialiseerd in single reizen voor alleenstaanden van 18 tot en met 45 jaar of 25 tot en met 35 jaar. Maar als je wat ouder bent, zijn er ook mogelijkheden om deel te nemen aan een single groepsreis voor alleenstaanden.
Deze alleenstaande reizen hebben altijd een avontuurlijk en cultureel karakter.

Shoestring single reizen banner

Wat zijn de bestemmingen van Shoestring?

De bestemmingen zijn voor wat betreft de single reizen heel divers. Zo kan je deelnemen aan een stedentrip Portugal, een single reis Marokko, Cyprus, India, Nepal of Jordanië. Of een single wandelvakantie Ierland of Bulgarije. Je kunt een korte vakantie bij Shoestring boeken maar ook kiezen voor een langere alleenstaanden groepsreis. Boek bijvoorbeeld een 19 daagse single groepsreis met als bestemming avontuurlijk Turkije.

wandelvakantie voor singles

tui single reizen jongeren banner

Geen single reizen Nederland of België bij Shoestring

Je kunt bij deze gerenommeerde reisorganisatie alleenstaande groepsreizen boeken binnen Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden Oosten. Er worden geen single groepsreizen binnen Nederland of België georganiseerd. Daarvoor moet je bij een andere alleenstaanden reisorganisatie zijn. Wel kan je bijvoorbeeld een groepswandelvakantie Ierland boeken.

Shoestring avontuurlijke reizen banner

Meedoen aan een groepsreis.

Als je vrijgezel bent en zin hebt om met een groep gelijkgestemden op reis te gaan, kan je ook kiezen voor een reguliere verre groepsreis bij Shoestring. Bij dit type groepsreizen vind je een gevarieerd reisgezelschap. Soms ook gezinnen met oudere kinderen. Jij bepaalt bij welk reistype jij je prettig voelt.

Estivant wintersport voor singles