Last minute reizen voor alleenstaanden

Vakantie idee??

Wie alleenstaand is en een last minute reis wil boeken, heeft diverse mogelijkheden. Steeds meer mensen gaan alleen op reis en het aanbod reizen voor alleenstaanden is dan ook enorm toegenomen. Dat geldt niet alleen voor de ""gewone" alleenstaande reizen maar ook voor last minute reizen. Met name in de maanden juli, augustus en september worden er veel last minute reizen geboekt.  Ook voor singles.
Veel van die last minute reizen zijn prima geschikt voor alleenstaanden.  Denk bijvoorbeeld aan actieve groepsreizen, wellness reizen en citytrips.  Op deze pagina geven we je een aantal ideeën en tips om als alleenstaand een leuke en betaalbare last minute reis te boeken.

Last minute wellness reis als alleenstaande boeken

Wellness reizen zijn ideaal voor deelname door alleenstaanden.
Je kunt als alleenstaande bijvoorbeeld een wellness hotel boeken, een verblijf op een wellness resort met arrangement of een welness reis in en spa resort. Mogelijkheden te over. Net zoals in de andere vakantie branches worden wellness reizen steeds meer als last minute geboekt. En deze last minute wellness reizen zijn zéér geschikt voor deelnamen door alleenstaanden. Als je als alleenstaande alleen op reis gaat en een luxe hotelkamer in een spa| wellnes hotel boekt, betaal je vaak geen toeslag voor een eenpersoons kamer. En als je als alleenstaande deel neemt aan een compleet verzorgde last minute wellness reis inclusief lichaams massages, overnachtingen en diners, verkeer je in  goed gezelschap. Meer dan de helft van de deelnemers aan last minute reizen op het gebied van wellness- en beautyreizen, is alleenstaand.
Op onze website last minute wellness vind je veel ideeën om als alleenstaande een last minute wellness reis te boeken, ook voor een wellness vakantie aan de kust of aan zee. Je vindt er altijd de beste last minute wellness aanbiedingen.

Als alleenstaande een last minute citytrip boeken

Of de zon  nu schijnt of dat het regent, het is altijd leuk om een citytrip te boeken. Zeker als je alleenstaande bent, zijn last minute city trips ideaal. Je kunt kort voor vertrek bepalen welke last minute citytrips je aantrekkelijk vindt, neemt ongedwongen mee aan een trip en leert in de bus, trein of vliegtuig andere alleenstaanden kennen. Omdat citytrips bol staan van amusement, cultuur en activiteiten, zal je je tijdens zo een citytrip nooit vervelen. Het voordeel van een last minute citytrip is ook nog eens dat een dergelijke trip heel weinig kost. Ook ideaal voor alleenstaanden met een klein budget!
Polulaire steden voor een last minute citytrip zijn onder andere Parijs, Londen, Barcelona, Milaan en Rome. Maar ook dicht bij huis kan je een last minute citytrip boeken, denk aan een last minute citytrip Antwerpen, Brussel of Maastricht. Citytrips zijn geschikt voor alleenstaanden, 50 plussers, heren, dames, echtparen en voor iedereen die er eens ongedwongen uit wil zijn. Je kunt een last minute citytrip als dagtrip, weekend uitje of langere reis boeken.  Er zijn ook citytrips speciaal voor alleenstaanden.
Op de website last minute citytrip vind je vele aanbiedingen.

Alleenstaande reizen voor groepen

Alleenstaande reizen voor groepen worden ook wel single groepsreizen genoemd.
Als je als alleenstaande wilt deelnemen aan een groepsreis, heb je 2 mogelijkheden.  Je kunt je inschrijven voor een groepsreis waar alleenstaanden en alleengaanden deelnemen of je kunt deelnemen aan een groepsreis speciaal voor singles. Voor beide reizen bestaat de mogelijkheid je op te geven voor een last minute groepsreis.
Een georganiseerde groepsreis bestaat meestal uit 12 tot 20 deelnemers.
Als je je opgeeft voor een groepsreis voor singles, word je in de regel ingedeeld bij een alleenstaande reis met singles van, ongeveer, je eigen leeftijd.  Veel alleenstaanden in de leeftijd van 40 tot 55 jaar nemen deel aan georganiseerde reizen voor alleenstaanden.
Je kunt je ook voor een last minute groepsreis voor alleenstaanden opgeven.