Groepsreizen jongvolwassenen

Groepsreizen voor alleenstaande jongvolwassenen


Jongeren vakanties
De groep alleenstaande jongvolwassenen tussen de 25 en 35 jaar is groot. Om die reden is er een groot en gevarieerd aanbod groepsreizen voor deze jongvolwassenen. Vaak gaat het om verre reizen, bijvoorbeeld naar Australië, China, Japan of Alaska, of georganiseerde jongeren reizen binnen Europa, bijvoorbeeld een stedentrip naar Rome, Milaan of Valencia.
Er zijn een aantal reisorganisaties welke gespecialiseerd zijn in deze groepsreizen voor jongvolwassenen.
Op deze pagina geven we een overzicht van enkele opvallende groepsreis reisorganisaties. Hierbij kan je onderscheid maken tussen groepsreizen voor singles en algemene groepsreizen.
Bij de eerste categorie neem je deel aan een jongvolwassenen groepsreis waarbij de deelnemers alleenstaand zijn, bij de 2e groep zijn de deelnemers een mix van alleenstaanden en alleengaanden. Overigens organiseert Mambo Reizen groepsreizen voor jongvolwassenen waarbij de maiximale leeftijd tot deelnamen 39 jaar is. Het begrip jongvolwassene is dan ook een breed begrip.

Mambo, reizen jongvolwassenen tot 39 jaar


Singlereizen
Ben je een jongvolwassene tot 39 jaar en alleenstaand?
Zin in een actieve groepsvakantie?  Mambo Reizen.nl is de specialist op het gebied van actieve & avontuurlijke groepsreizen voor sportieve jongvolwassenen tussen de 17 en 39 jaar. Zowel groepsreizen jongvolwassenen binnen en buiten Europa. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende reizen; groepsrondreizen in Europa, verre en actieve reizen, jongerenreizen,  strandvakanties, singlereizen, wintersport vakanties, surfvakanties en zeilvakanties. Het aanbod groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen van Mambo is zéér diverse en betaalbaar.

Op de mooiste bestemmingen van de wereld ontmoeten jongvolwassenen elkaar! De groepsreizen jongeren en jongvolwassenen van Mambo Reizen zijn bedoeld voor alleenstaanden en alleengaanden. Maar je kunt je natuurlijk ook met vrienden of vriendinnen opgeven bij Mambo.

Simi Reizen, groepsreizen jongvolwassenen tot 25 jaar


Jeugdvakantie kamp en zomerkampen
As je jonger dan 25 jaar bent en graag deel wilt nemen aan een jongeren groepsreis, is Simi Reizen wellicht de leukste jongeren reisorganisatie. Simi Reizen organiseert al vele jaren ontspannende reizen voor jongeren tot 25 jaar. Je hoeft geen alleenstaande jongere te zijn om te kunnen deelnemen aan de actieve jongeren groepsreizen van Simi. Iedereen die plezier wil maken, kan zich opgeven. Behalve leuke zomer jeugdkampen, surfvakanties, wintersportreizen en strandvakanties kan je ook voor actieve reizen bij Simi terecht. 

Meer groepsreizen jongvolwassenen

Een groot overzicht groepsreizen jongvolwassenen en jongeren vind je op de pagina jongerenreizen van de website groepsreis-groepsreizen.nl. Hier vind je ook skivakanties voor jongvolwassenen. Ook de wintersport groepsreizen zijn toegankelijk voor alleenstaanden en jongvolwassenen met een partner.

Singlereizen en vakanties jongvolwassenen

Als je tussen de 18 en 39 jaar en single bent, kun je je ook inschrijven voor een specifieke single vakantie voor jongvolwassenen.  Bij single vakanties wordt er namelijk altijd ingedeeld naar leeftijdsgroep. De groep alleenstaanden tussen de 18 en 39 jaar is een grote groep. Meestal wordt deze gesplist in alleenstaande groepsreizen 18 tot 25 jaar en 25 tot 40 jaar.
Je vindt op de website singles.vakantie.nl een overzicht van de reisorganisaties welke single groepsreizen voor jongvolwassenen organiseren.