Cruises, de voordeligste cruises naar de mooiste bestemmingen

In het kader van alleenstaande reizen een cruise boeken?
Boek dan een last minute cruise. Een last minute cruise naar bijvoorbeeld Griekenland of Engeland is goedkoper en leuker.
Cruises worden steeds populaider.

Alleenstaanden boeken steeds vaker cruise reizen. Waren in het verleden cruises alleen betaalbaar voor mensen met vermogen, tegenwoordig kan bijna iedereen een cruise maken. Populaire bestemmingen voor cruises binnen Europa zijn onder andere Italië, Griekenland, Kroatië en cruises naar de Middellandse Zee maar ook cruises naar de Canarische Eilanden, de Noorse Fjörden, de carribean of bahama’s zijn zeer gewild.


Waarom cruises ideaal voor alleenstaanden zijn.

Cruises zijn zeer geschikt in het kader van alleenstaande reizen. Een aanzienlijk gedeelte van de mensen die een cruise boekt is alleenstaand. En dat valt best te begrijpen. Op een cruise is alles al voor je geregeld, je hut, het eten, amusement. Onderweg zie je de mooiste plaatsen, andere cruise schepen, eilanden, vogels, dolfijnen en veel meer. Je kijkt je ogen uit. En de grote cruise schepen hebben vaak een zwembad en bioscoop! Veel mensen die alleenstaand zijn boeken een cruise als favoriete vakantie. Je bent tijdens een cruise immers niet alleen want honderden andere mensen op een groot cruiseschip zijn ook alleenstaanden en velen hiervan hebben behoefte aan gezelschap.

Cruise in berglandschap

En cruise is avontuurlijk, je hebt, als je dat wilt, voldoende mogelijkheden tot contact met andere mensen, maar bent toch volledig vrij in je doen en laten. Cruises worden vaak door alleenstaande 50 en 60 plussers geboekt, mensen die op een comfortabele en avontuurlijke manier wat van de wereld willen zien. Cruises zijn echter ook geschikt voor alleenstaanden van bijvoorbeeld 30, 40 of 45 jaar, cruises zijn geschikt voor alleenstaanden van alle leeftijden. Cruises zijn perfect in het kader van alleenstaande reizen. Hieronder presenteren wij je 2 reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in cruises en vaar reizen, ook voor alleenstaanden.


Cruisetravel, mooiste cruise reizen voor alleenstaanden

Cruisetravel, van de ANWB, heeft een groot aanbod cruises welke zeer geschikt zijn in het kader van alleenstaande reizen. En steeds meer alleenstaanden ontdekken dat een cruise via cruisetravel tot in de perfectie geregeld is en het aantal bestemmingen zéér groot. Iedereen houdt van cruises, gezinnen, stelletjes, alleenstaanden, jonge mensen en 50 plussers. Cruisen is dé ‘nieuwe’ manier van vakantie vieren. ANWB heeft sinds 2021 alle merknamen verwijderd en heeft alles samengebracht onder ANWB vakanties, dus ook Cruisetravel.

Over Cruise Travel

Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek, ook voor alleenstaande reizen, en biedt haar internatione klanten de keuze uit bijna alle cruises en cruisemaatschappijen ter wereld. Bij Cruise Travel kan je kiezen uit meer dan 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Ook voor een luxe cruise of wellness cruise kan je als alleenstaande bij Cruise Travel terecht. Cruise Travel staat in nauw contact met de aangesloten vaarrederijen en kan daarom altijd de beste service en prijs aanbieden. Ook voor de alleenstaande cruise reizen.


Alleenstaanden die via Cruise Travel een vaarreis boeken, hebben als favoriete bestemmingen onder andere Canarische Eilanden crusies zoals La Pamalma, Middelandse Zee cruises, Rijn cruises en cruises naar Schotland, Ierland en Wales. Maar ook bestemmingen als het Panamakanaal, Zuid-Amerika Cruises en Midden-Oosten cruises zijn zeer gewild. Ook voor echtparen en 50, 55 en 60 plussers. Veel internationale cruises vertrekken vanuit het buitenland. De aansluitende reis naar en van het cruiseschip kan Cruise Travel op maat verzorgen. Cruise Travel biedt veel kwaliteit en, eventueel maatwerk, ook voor single ( alleenstaanden ) groepsreizen.


Cruisedirect, grootste aanbod cruises ter wereld.

Cruise Direct treedt op als reisbureau voor een groot aantal, toonaangevende cruise rederijen. Veel alleenstaande boeken hun vaarreis bij CruiseDirect. Of je nu een cruisreis naar Zuid-Amerika, Alaska, Noord-Amerika, de Carribean of een cruise binnen Europa wilt maken, bij Cruisdirect vind je alle bestemmingen en kan je nagenoeg alle luxe cruises met elkaar vergelijken. Ze hebben ook een groot aanbod goedkopere cruises, ook voor singles. Ook populaire bestemmingen in het kader van alleenstaande cruise reizen, zijn te boek via Cruise Direct, bijvoorbeeld een cruise van Amsterdam of Rotterdam naar Rome, Londen, Barcelona, Venetië of Lissabon.

nieuwe vrienden single groepsreis

Rederijen die zich hebben gecommiteerd aan Cruise Direct zijn onder andere de Holland America Line, Costa Cruises, Cunard, Aida Cruises en de Norwegian Cruise Line. Bekende namen binnen de cruise wereld en een garantie dat je als alleenstaande de perfect vaarreis kunt boeken. Je kunt bij Cruise Direct ook een vlucht en cruise boeken en een luxe suite reserveren. Ga nu naar het grote aanbod cruises van Cruisedirect voor alleenstaanden en niet alleenstaanden. Vergelijk de goedkoopste en beste cruises naar jouw favoriete bestemming.