Blog

dinsdag 6 februari 2018
Alleenstaande wandel vakanties
Tags: alleenstaanden, singles, vrijgezellen, wandel vakanties
Wandel vakanties, ideaal voor alleenstaanden.

wandel vakanties kunnen individuele vakanties of groepsreizen zijn. Groeps wandel vakanties zijn ideaal voor alleenstaanden. De enige voorwaarden zijn dat je van wandelen houdt, het leuk vindt om aan een georganiseerde wandelreis deel te nemen en je over een redelijke conditie beschikt.   Als je dat allemaal hebt, heb je een prachtig recept voor een actieve vakantie met andere vrijgezellen.
Hier vind je informatie over wandelvakanties voor alleenstaanden.

Inschrijven op een single wandelvakantie met je eigen leeftijdsgroep.

Als je een leuk contact wilt maken met je mede reisgenoten, is het prettig als je medereizigers van ongeveer gelijke leeftijd zijn. De meeste wandelvakanties voor vrijgezellen beginnen bij de leeftijdsgroep van 30 jaar maar er zijn ook single wandel vakanties voor vrijgezellen van 40 tot 55 jaar, 50 + en 60 +. Kortom, je kunt je inschrijven op een wandel groeps vakantie met singles van je eigen leeftijd.
Geplaatst door: Webmaster op 14:49
Geen reacties
vrijdag 29 december 2017
Beste datingsites
Tags: alleenstaanden, Belgiƫ, hoger opgeleiden, Nederland, singles, tips, vergelijken, datingsites
Wat zijn de beste datingsites voor alleenstaanden??

Wie single is en op zoek naar een partner, heeft de grootste kans deze te vinden via een betrouwbare datingsite. Maar welke datingsites zijn echt betrouwbaar en waar is de kans het grootst dat je iemand vindt die gelijkgestemd is, ook op zoek is naar een partner en ook nog aantrekkelijk is?

Gratis datingsite of een betaalde?

De eerste keuze die je moet maken, is of jij je inschrijft op een gratis datingsite of eentje waarvoor je moet betalen. Over het algemeen zijn de betaalde datingsites iets serieuzer omdat iemand die bereid is te betalen voor inschrijving op een site, echt op zoek is.  Dat wil niet zeggen dat  je op een gratis datingsite geen serieuze singles kunt vinden.  Maar toch.  Ons advies is, ga voor een serieuze en betaalde datingsite.  Daar maak je de grootste kans een serieuze partner tegen te komen.

Welke betaalde datingsites zijn de beste?

Welke datingsite voor jou de beste keuze is, hangt af van jouw wensen. Zoek je een spirtuele partner??/ Schrijf je dan in op een spirituele datingsite. Ben je hoger opgeleid?
Kijk dan eens naar een dating site voor hoger opgeleiden.

Ze zeggen wel op ieder potje past een dekseltje. Dat is waar maar schrijf je dan wel in bij de datingsite die het beste bij jou past. Een gratis of betaalde datingsite.

Pas op voor oplichters op datingsites.

Het is triest maar zelfs op een serieuze datingsite, kom je nog oplichters tegen die een nepprofiel hebben aangemaakt en op zoek zijn naar slachtoffers.  Vaak proberen ze een single vrouw in te palmen en geven die eerst veel complimenten en zogenaamde liefde.  Dan wordt er om geld gevraagd. Als je als allenstaande vrouw via een datingsite met een man en je denkt "dit is te mooi om waar te zijn" blijf even voorzichtig.  Dat is een dating tip die voor veel vrouwen heel waardevol is geweest.
Geplaatst door: Webmaster op 07:43
Geen reacties
maandag 18 december 2017
Eenoudervakanties 2018
Tags: alleenstaande ouders, Cirkel vakanties, Estivant, kampeer vakanties Nederland, eenoudervakantie 2018
Groter aanbod eenoudervakanties 2018.

Het aanbod vakanties voor eenoudergezinnen is voor het vakantie jaar 2018 weer uitgebreid.  Zowel Estivant, Cirkel Reizen, One2gethertravel en MarifLife hebben hun eenoudervakantie aanbod 2018 zo goed als klaar. Dat betekent dat je in principe je eenoudervakantie 2018 al kunt boeken.
Of je nu een eenoudervakantie voor de zomervakantie, herfstvakantie, meivakantie of kerstvakantie 2018 wilt boeken, de meeste reizen hebben al een concrete invulling gekregen en zijn al boekbaar. Ook als je een goedkope eenoudervakantie in Nederland wilt boeken, bijvoorbeeld een kampeervakantie.
Hier vind je alle eenoudervakanties 2018.

Goedkope eenoudervakantie 2018 boeken?

Als single papa of mama is het hard werken om 1 of meerdere keren per jaar op vakantie te kunnen gaan. Maar met een beetje speurwerk en slimheid is het ook mogelijk om als alleenstaande ouder een top vakantie te boeken. De goedkoopste 1 ouder vakanties 2018 zijn de kampeer vakanties. Boek bijvoorbeeld een eenouder kampeer vakantie in Nederland en ontdek dat je voor een paar honderd euro al een vakantie inclusief overnaching kunt boeken. Je boekt een goedkope eenoudervakantie 2018 in Nederland onder andere bij Estivant en Cirkel Vakanties. Wat dacht je van een vakantie aan zee in Renesse of Kamperland?

Het recreatie team vermaakt je kinderen.

Het boeken van een goedkope eenoudervakantie betekent niet dat je kinderen niet vermaakt worden. Bij zowel Estivant als Cirkel vakanties is er een recreatie team ( Fun Team ) actief.  Zo heb jij lekker tijd voor jezelf en kan je contacten leggen met ander alleenstaande ouders. Een win / win situatie want ook je kinderen zullen veel plezier kunnen beleven!
Geplaatst door: Webmaster op 07:59
Geen reacties
zondag 17 december 2017
Alleen met kerstmis, eenzaamheid ligt op de loer
Tags: eenzaamheid, single activiteiten, wintersport, kerstmis
Ben je alleenstaand en zie je tegen de kerst op?

Veel alleenstaanden voelen zich eenzaam met kerstmis en weten niet hoe ze de periode van de feestdagen door moeten komen. Hier wat tips voor single activiteiten rond de kerstmis en de feestdagen. Alleen zijn is iets anders dan eenzaam zijn of je alleen voelen.  Je kunt door deel te nemen aan single activiteiten rond de kerstmis, een minder eenzame kerstmis hebben.

Single activiteiten rond kerstmis.

Rond de kerstdagen worden er best veel activiteiten voor singles georganiseerd zoals een wandelweekend voor alleenstaanden, een yoga weekend, singleparty's en meer. Kijk via de zoekmachine van Google welke single activiteiten er in jouw regio zijn. Schrijf je in voor een single weekend en ga op pad met ander alleenstaanden.

Op winstersport met kerstmis.

Een ander idee om tijdens de kerstdagen niet alleen te zijn, is je in te schrijven voor een single wintersport weekend of vakantie. De sneeuw condities tijdens de kerstvakantie 2017 zijn zéér goed. In de bekende wintersport gebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Kroatië ligt veel sneeuw en de vooruitzichten zijn goed. Je kunt deelnemen aan een alleenstaande wintersport reis met singles van je eigen leeftijd. Kijk hier naar de single wintersport mogelijkheden.

Kijk wat er te doen is in je eigen regio.

In je eigen regio is met kerstmis vast van alles te doen. Ga bijvoorbeeld naar een Gospel concert, bezoek een kerkdienst, kerstshow.  Bezoek familie, boek een citytrip. Als je maar actief op zoek gaat naar single activiteiten met kerstmis dan zal jij in deze periode niet eenzaam hoeven zijn.Geplaatst door: Webmaster op 09:19
Geen reacties
dinsdag 5 december 2017
Yoga weekend voor singles
Tags: alleenstaanden, Puur en Kuur, singles, yoga reizen, yoga weekend


Yoga weekenden, meer dan gezellig.

Als je als single behoefte hebt om er af en toe een weekendje tussen uit te gaan en je bent sportief en spiritueel aangelegd, is een yoga weekend zeker wat voor jou.

Een yoga weekend is meer dan een weekend met yoga en meditattie, het is een "spiritueel" uitje want veel mensen die aan deze weekenden meedoen hebben oog en aandacht voor spiritualiteit.  Een unieke mogelijkheden om in contact te komen met andere alleenstaande singles.  Uit de praktijk blijkt namelijk dat veel deelnemers aan yoga weekenden en yoga reizen, vrijgezel zijn. 

Yoga single weekend van Puur en Kuur.

Puur en Kuur, de bekendste reisorganisatie op het gebied van yoga- en wellness reizen, organiseert het hele jaar door yoga-en wellness weekenden voor alleenstaanden.  Een ideale en relaxte manier om in contact te komen met andere alleenstaanden.  Met yoga reizen en weekend in Nederland, Spanje, Portugal, Italië en vele andere landen binnen Europa.  Kijk eens naar de mogelijkheden om je in te schrijven voor zo een single yoga- en relax weekend.
Geplaatst door: Webmaster op 06:36
Geen reacties
zaterdag 18 november 2017
autoverzekeringen voor alleenstaanden
Tags: vergelijken, autoverzekeringen voor alleenstaanden
Autoverzekeringen voor alleenstaanden vergelijken.

Als je als single in het bezit bent van een auto, bijvoorbeeld een bmw, opel of Ford, ben je gewend jaarlijks de premie voor je autoverzekeringen te betalen zonder de premies van autoverzekeringen voor alleenstaanden te vergelijken.  Je kunt echter op je autoverzekering besparen als je de tarieven autoverzekeringen gaat vergelijken.  Als je alleenstaand bent en hoger opgeleid bijvoorbeeld, kan je veel geld besparen door je autoverzekering af te sluiten bij één van de specialisten in schadeverzekeringen voor hoger opgeleiden.

Zo houd je meer geld over om bijvoorbeeld op vakantie te gaan of je huis te verbouwen. 
Autoverzekeringen vergelijken is een kwestie van slechts een paar minuten.

Ongevallen inzittenden

Een ongevallen inzittenden verzekering wordt meestal standaard afgesloten voor 4 of 5 personen inclusief de bestuurder. Als jij echter alleenstaand bent en er nogmaal gesproken geen passagiers mee gaan, is een ongevallen inzittenden verzekering voor 4 of 5 personen wellicht overbodig.

Autovakantie.

Als je met je auto op vakantie gaat, een zogenaamde autovakantie, is het belangrijk dat je auto in goede conditie is en goed verzekerd.  Zorg ervoor dat je altijd de groene kaart bij je hebt.
Geplaatst door: Webmaster op 06:19
Geen reacties
zaterdag 4 november 2017
Vakantie in de Ardennen
Tags: honden toegestaan, honden vakantie, vakantiehuisjes in de Ardennen
Voor wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Wie van de natuur houdt en een vakantie dicht bij huis zoekt, komt waarschijnlijk als beste locatie bij de Ardennen uit.  Met zijn ongekende natuurpracht, zijn vele wandelmogelijkheden en fietsroutes een fantastische locatie voor een korte of langere vakantie in de eigen regio.  Of je u single bent, met familie of vrienden op stap gaat, de Ardennen zijn er voor iedereen en zeker ook voor een actieve vakantie.

Vakantiehuisje in de Ardennen huren.

De beste manier om te genieten van de Belgische of Luxemburgse Ardennen is deze op eigen gelegenheid te verkennen en er een vakantiehuisje te huren.
Je kunt in deze natuurlijke regio een vakantiehuisje voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar er zijn de in de Ardennen ook groepshuizen voor bijvoorbeeld 20, 22 24 of 30 personen te huur.  Ook grote vakantiehuizen met zwembad en sauna. Voor ieder wat wils dus.

Waar kan je het beste een vakantiehuis in de Ardennen huren?

Als je op zoek bent naar een mooi en rustig gelegen vakantiehuisjes in de Ardennen, kijk dan eens op de website vakantiehuisjesardennen.nl
Daar hebben ze het vakantiehuis aanbod in de Ardennen van de beste aanbieders samengebracht en kun je kiezen uit vele aanbiedingen. Ook voor een vakantiehuisje in het bos.

Hond mee op vakantie?

Als je als alleenstaande een vakantehuisje in de Ardennen wilt boeken en je hebt een hond, dan kun je je grote vriend natuurlijk gewoon meenemen naar je vakantieadresje.
In vele vakantiehuisjes Ardennen zijn honden toegestaan.
Je betaalt meestal wel een kleine vergoeding per nacht voor de aanwezigheid van je hond.
Geplaatst door: Webmaster op 09:33
Geen reacties
zondag 17 september 2017
Eenzaamheid bij jongeren tot 30 jaar
Tags: 30 jaar, datingsites, facebook, jongeren, single reizen, single weekend, eenzaamheid
Eenzaamheid bij jongeren tot 30 jaar.

Uit een bericht in de Telegraaf van afgelopen zaterdag, 16 september 2017, blijkt dat er bij een grote groep jongeren tot 30 jaar sprake is van eenzaamheid.

Deze jongeren vallen om de één of andere reden buiten de boot als het om sociale contacten, vriendschappen en relaties gaat. Hieronder een aantal tips voor jongeren die eenzaam zijn om die eenzaamheid "op te lossen". Je eenzaam voelen is vervelend.  Maar, je kunt er wat aan doen. Je eenzaam voelen als jongere of jongvolwassenen is niet fijn, als je je zelf kunt aanzetten "tot actie" komt het goed.

Datingsites voor jongeren.

Als je je eenzaam voelt omdat je geen levenspartner hebt, is inschrijven op een datingsite ''eén van de eerste dingen die je kunt doen. Via een datingsite kan je redelijk "anoniem" op zoek gaan naar een vriend of vriendin of gewoon daten om in contact te komen en blijven met anderen.  Je hebt vele gratis datingsites maar voor de meeste serieuze datingsites, betaal je een bedrag per maand om de profielen van anderen te kunnen bekijken en contact met deze vrijgezellen te kunnen leggen.  Hier vind je de betere datingsites. Er zijn veel datingsites waar ook jongeren ingeschreven zijn, ook onder de 30 jaar.

Een weekendje weg gaan met singles.

Een andere optie om in contact te komen met alleenstaanden tot 30 jaar, is een single weekendje of reisje voor alleenstaande jongeren te boeken.
Er worden het hee jaar door singles reizen en weekenden georganiseerd voor alleenstaande jongeren van 22 tot 35 jaar.  Dit noem je single reizen voor jongeren.
Op deze pagina "single reizen overzicht" vind je een compleet overzicht single reizen. Ook voor een weekendje weg in je eigen regio of provincie.

Contacten leggen via facebook.

De meest gebruike manier om in contact te komen met gelijkgestemden, is gebruik te maken van facebook en zo je vrienden- en kenniskring uit te breiden.  Bijna iedere jongeren heeft tegenwoordig wel een facebook pagina en je kunt zo bijvoorbeeld ook oud klasgenoten vinden. Facebook is een laagdrempelig medium.  Je kunt eenvoudig vriendschapsverzoeken van bekenden en onbekenden indienen en zo wat doen aan het gevoel van eenzaamheid.  Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om te werken aan je sociale netwerk maar daten, een single weekendje boeken en gebruik maken van facebook zijn zeker manieren om uit "een isolement" te komen.  Ook als je een jongere van 28, 29 of 30 jaar bent en je wel eens wat eenzaam voelt, zijn er veel "contact"dating en mogelijkheden voor uitstapjes.
Geplaatst door: Webmaster op 07:30
Geen reacties
maandag 3 juli 2017
Alleen op rondreis en afhankelijk van een glutenvrij dieet?
Tags: alleen op rondreis, coeliakie, glutenvrije, glutenintolerantie
Wie allenstaand is, een glutenintolerantie heeft en alleen op rondreis gaat, herkent het probleen direct. Waar vind ik tijdens mijn rondreis hotels, pensions of bed and breakfast waar ze glutenvrije maaltijden of onbijtjes kunnen klaarmaken?

En wat te doen als je als alleenstaande een avontuurlijke reis zoals een bergwandeling of tracking gaat maken?  Wat eet je dan onderweg en hoe zorg je ervoor dat je niets te kort komt? Op deze vragen hieronder een aantal antwoorden. Een glutenvrije reis of rondreis is ook voor alleenstaanden goed mogelijk.  Wel zijn er een aantal aandachtspunten. Zo is het zaak dat je zelf wat glutenvrije producten mee op reis neemt. Bijvoorbeeld glutenvrije snacks, broodjes, snoepjes, dranken en superfoods.

Met name die glutenvrije superfoods kunnen tijdens een actieve en zware rondreis, bijvoorbeeld een tracking, erg belangrijk zijn. Ze geven je kracht en energie en dat is precies wat je nodig hebt tijdens een rondreis.

Ook glutenvrije mueslirepen en fruitrepen zijn handig om mee te nemen, ze zijn licht en vol waardevolle voedingsstoffen.  Maar, net zo belangrijk als gezonde voeding, zijn de vakantie- en verblijfsadressen onderweg. Want als je dan toch in een hotel of pension gaat overnachten, doe dat dan in een hotel of verblijfsplaats waar ze een keuken hebben die is ingesteld op een glutenvrij dieet.

En tenslotte, op de startpagina coeliakie geven ze veel tips over glutenvrije diëten, coeliakie, glutenvrij op reis gaan en vind je er tevens glutenvrije vakantieadressen. Een ideale start voor je rondreis, ook als je alleen op vakantie gaat!
Geplaatst door: Webmaster op 13:28
Geen reacties
dinsdag 9 mei 2017
Alleenstaande ouders op vakantie
Tags: een-ouder-vakantie.be, eenoudervakanties
Op de website alleenstaande reizen vind je veel informatie over reizen voor alleenstaanden. Of je nu een jongeren, een 40 of 50 plusser bent of een senior, er is altijd wel een reis op je lijf geschreven.
Ingewikkelder wordt het misschien als je een single ouder bent.  Je wilt dan ook op vakantie maar je kinderen thuis laten is vanzelfsprekend geen optie.

Gelukkig biedt de nieuwe website eenoudervakantie.be uitkomst.
Daar vind je de leukste eenouder vakanties.  Deze vakanties worden speciaal georganiseerd voor alleenstaande ouders en hun kinderen tot 18 jaar. Met 1 ouder reizen voor jonge, alleenstaande ouders, met kinderen tot 4 jaar.

De voordelen van de eenoudervakanties zijn zeer divers.  Niet alleen ga je met andere alleenstaande vaders en moeders op vakantie en ontmoet je gelijkgestemden, de kinderen die meegaan hebben ook iets gemeenschappelijks. Het bijzondere van 1 ouder reizen is verder dat de kinderen leuk worden vermaakt door een activiteiten team. Dat betekent dat je als single ouder ook de nodige rust krijgt!
Geplaatst door: Webmaster op 17:32
Geen reacties
vrijdag 28 april 2017
Een citytrip, ook leuk als je alleen op reis gaat
Tags: citytrip, last minute citytrip, niet alleen op reis
Alleen op reis gaan, is niet altijd leuk. Alleen in een restaurant je diner opeten, alleen door het centrum van een stad lopen of een concert bezoeken, het is niet altijd leuk alleen op reis te boeken.
Voor die vrijgezellen die het niet zo leuk vinden om alleen op reis te gaan, is het wellicht een idee om een georganiseerde citytrip te boeken.

Polulaire citytrips zijn die bijvoorbeeld naar Barcelona, Londen, Praag, Valancia en Wenen. Allemaal prachtige steden met een oud en historisch centrum en vele restaurants, theaters, bioscopen en uitgaanscentra. Of je nu een alleenstaande bent van 20 , 40, 50 of 60 jaar, citytrips zijn er voor alle leeftijden en ze zijn ook nog eens zéér betaalbaar. Op de pagina citytrips van duurzaam toerisme vind je tal van organisaties die geheel verzorgde citytrips verzorgen. En op de website singlereizen vind je een pagina die specifiek over citytrips voor singles gaat, hier kan je met andere singles een city bezoeken en ook nog eens nieuwe vrienden maken.

Voor het geval je een last minute citytrip wilt boeken, zijn er ook vele mogelijkheden. Het is in de regel ook mogelijk een last minute citytrip naar minder bekende steden te boeken maar een last minute citytrip naar bijvoorbeeld Lissabon, New York of Boedapest blijft voor de meeste mensen toch populair.
Conclusie, alleen op reis gaan is echt niet nodig, ook niet als je er last minute een weekendje tussenuit wilt.  Als je van mooie hoofdsteden en historische steden met veel cultuur houdt, is een citytrip of last minute citytrip een ideale mogelijkheid een weekendje te genieten.
Geplaatst door: Webmaster op 06:58
Geen reacties
vrijdag 21 april 2017
Is alleenstaand zijn eenzaam?
Tags: eenzaam, relatiebemiddeling, vakantie voor alleenstaanden, alleenstaand
Veel mensen die alleenstaand zijn, ervaren dit als prettig en zeker niet als eenzaam.
Want ook al ben je alleen voor wat een relatie betreft, eenzaamheid is niet per defintie verbonden aan het wel of niet hebben van een relatie.  Binnen een relatie kan je je natuurlijk ook eenzaam voelen, zeker als je een liefdesrelatie hebt en je niet echt verbonden voelt met de ander.
En als alleenstaande heb je vele voordelen ten opzichte van mensen die een partner hebben. Je neemt je eigen beslissingen, bepaalt zelf hoe je leven er uit ziet en met wie je wel en niet om wilt gaan.

Maar wat nu als alleenstaand bent, al wat ouder bent en je wel eenzaam voelt? Gewoon omdat je een arm om je schouder mist, iemand waar je tegen aan kunt leunen, waar je alles mee kunt delen en deel van jouw leven uitmaakt? Als je behoefte aan een partner, een relatie hebt, én je deze echt mist, kan je je hierin eenzaam voelen. Zelfs al heb je vele goede vrienden en vriendinnen en een uitgebreid sociaal netwerk.
Aan het missen van een partner, is wel wat te doen.
Je kunt, ook als je al een 40, 50 of 60 plusser, zelf actief op zoek gaan naar een partner en je bijvoorbeeld inschrijven op een datingsite. Je hebt tegenwoordig allerlei serieuzen datingsites voor alleenstaanden, ook bijvoorbeeld christelijke datingsites en sites voor senioren.
Je kunt ook een vakantie voor alleenstaanden boeken. De kans dat je daar je levenspartner tegenkomt, is echter bijzonder kleine.
Je kunt ook, als je echt werk van een serieuze relatie wilt maken, een relatiebureau inschakelen, die voor jou op zoek gaat naar jouw ideale levenspartner. Professionele relatiebureau's schakelen hiervoor relatie coaches in die echt de tijd nemen om iemand voor jou te vinden die helemaal past.
Voor 40, 50 en 60 plussers is bijvoorbeeld 40PlusRelatie een professioneel relatiebureau dat zeer succesvol is in de relatie bemiddeling voor alleenstaanden vanaf 40 jaar.
Relatiebemiddeling kan een prima recept zijn tegen eenzaamheid.

Geplaatst door: Webmaster op 09:13
Geen reacties
dinsdag 7 maart 2017
Alleen op reis of mee met een groepsreis?
Tags: groepsreis, single wandelvakantie, alleen op reis
Als je alleenstaand bent en bezig bent met het boeken van je vakantie, herken je het volgende punt misschien wel. Alleen op reis of een groepsreis boeken?  Een lastig dilemma voor veel alleenstaanden.

Een individuele vakantie zoals wandelvakantie, rondreis of fietsvakantie heeft het grote voordeel dat je de dagindeling en vakantie programma helemaal zelf bepaalt. Je hebt niet te maken met een groepsreis programma, met achterblijvers, een reisprogramma wat je niet aanspreekt of vervelende medereiziger die maar niet ophoudt met hard praten en aandacht trekken.

Maar wat je als alleenstaande bij een individuele vakantie misschien wel mist, is gezelschap en gezelligheid, iets wat ook heel essentieel kan zijn bij een vakantie. Een groepsvakantie heeft in dat opzicht een streepje voor op een individuele vakantie, zeker als je met gelijkgestemden op reis gaat. 
Ben je alleenstaand en sportief aangelegd??  Boek dan bijvoorbeeld een single wandelvakantie. Je bent dan met gelijkgestemden en kunt je heerlijk met wandelen uitleven. Het is één van de vele voorbeelden van een groepsvakantie met single gelijkgestemden. Alleen op reis gaan heeft zo zijn voordelen en nadelen, een single groepsreis is misschien wel de oplossing.
Geplaatst door: Webmaster op 08:28
Geen reacties
vrijdag 3 maart 2017
Meer zelfvertrouwen als je de juiste kleuren draagt
Tags: kleuradvies kleding, kleurenconsulente
Als alleenstaande neem je veel beslissingen in je eentje.  Ook bijvoorbeeld waar je je alleenstaande vakantie boekt, welke kleding je draagt of welke abonnementen je neemt.
De juiste kleuren hebben veel invloed op je leven. Mensen beoordelen je, helaas, niet alleen op je innerlijk en als je de juiste kleuren en kleding draagt, voel je je zelf ook prettiger.

Als je twijfelt over welke kleding en kleuren jou het beste staan, kan je een kleuradvies kleding door een professioneel kleurenconsulente laten doen.  Eventueel met een stijladvies.
Je zult verbaasd staan over het resultaat.
 
Geplaatst door: Webmaster op 15:06
Geen reacties
woensdag 25 januari 2017
Yoga vakantie als alleenstaande boeken?
Tags: Crusj, hoger opgeleiden, singles, yoga vakantie alleenstaanden
Ben je alleenstaand en overweeg je een yoga vakantie te boeken?
Dan hebben wij een aantal tips voor je.  Voor een yoga vakantie in Spanje, Frankrijk, Italë of Turkije.

Als je een georganiseerdeyoga vakantie wilt boeken, zijn er , grofweg, 2 mogelijkheden.

Je kunt een specifieke alleenstaanden yoga vakantie boeken, bijvoorbeeld bij Puur en Kuur of meedoen aan een yoga vakantie waaraan iedereeen kan deelnemen singles, alleenstaanden, alleengaanden.

Als je het leuk vindt om tijdens je yoga vakantie andere alleenstaanden ( singles ) te ontmoeten, raden we je aan eens naar de single yoga vakanties van Puur en Kuur te kijken.  Bij Puur en Kuur kan je een yoga of wellness vakantie boeken welke gericht is op alleenstaanden.  Ontzettend gezellig en geschikt voor iedereen die het fijn vindt om zijn vakantie met een groep door te brengen.
Als je alleenstaanden en universitair bent opgeleid ( of een andere hogere opleiding ) is het boeken van een yoga vakantie voor hoger opgeleide singles voor jou misschien een geweldig idee.  Je ontmoet dan singles die ook een hogere opleiding genoten hebben.  
Kijk eens bij de single reizen voor hoger opgeleiden van Crusj.  Binnen het programma single reizen met yoga van Crusj is er ook een aanbod yoga reizen, onder andere in Spanje en Turkije.
Geplaatst door: Webmaster op 09:33
Geen reacties
 
Alleenstaande groepsreizen voor hoger opgeleiden
Tags: alleenstaande reizen, hoger opgeleiden, single reizen


Wie hoger opgeleid is, bijvoorbeeld een universitaire opleiding heeft genoten, zoekt misschien wel naar activiteiten of reizen met andere hoog opgeleiden.
In die zin is Crusj Reizen de moeite waard om eens te bekijken.
Crusj organiseert namelijk unieke reizen voor hoog opgeleide singles.
Denk hierbij aan een strand vakantie, wandel vakantie, ski vakantie, wellness vakantie of relax vakantie. Onder hoger opgeleid verstaat Crusj alle mensen met een opleiding van minimaal HBO + dus bijvoorbeeld Hoge School of universiteit.
Alleen op vakantie gaan heeft zijn voordelen, een single reis voor hoger opgeleiden is gezelliger en geeft je veel nieuwe inzichten en vrienden. Alleenstaande groepsreizen voor hoger opgeleiden van Crusj zijn ideaal voor alleenstaanden vanaf de leeftijd van 25 jaar.  Ook als je een alleenstaande bent van 4, 45, 50, 55 of 60 is een hoger opgeleiden groepsreis van Crusj ideaal.
Geplaatst door: Webmaster op 08:49
Geen reacties
dinsdag 27 december 2016
Mooiste wellness hotels
Tags: mooiste wellness hotels
In 2017 een weekendje weg?? alleen, met vrienden of familie?
Wellnes is het nieuwe thema voor ontspannende reizen. Wellness is genieten van sauna, zwembad, massage, soms zelf beauty.
De afgelopen jaren hebben vele hotels zich to wellness hotel omgevormd.  Hier kan je puur genieten, ook als je er eens lekker alleen op uit wilt.
Je vindt de mooiste wellness hotels van Europa hier.  Ook voor een weekendje als alleenstaande en met wellness arrangement
Geplaatst door: Webmaster op 08:28
Geen reacties
zondag 18 december 2016
Alleen op vakantie of rondreis met een groep boeken?
Tags: alleenstaand, safarireizen, rondreizen 2017
Nu 2016 bijna ten einde loopt, kunnen er weer vakantieplannen voor 2017 worden gemaakt. Soms een hoofdbreker voor mensen die alleenstaand zijn.  Alleen op vakantie gaan heeft zeker voordelen naar als je een verre reis wilt maken en niet alles zelf wilt organiseren, kan een groeps rondreis een verademing zijn.  Op de startpagina rondreizen vind je een overzicht van alle reisorganisaties die verre rondreizen organsieren. 

Populaire bestemmingen voor 2017 zijn onder andere China, Vietnam, Zuid-Afrika, Azië, Amerika, Canada en Australië.  In het bijzonder staan culturele rondreizen, festivalreizen en safarireizen in de belangstelling.  Ook ecotoerisme mag zich op een steeds grotere belangstelling verheugen.
Op de meeste verre rondreizen doen veel alleenstaanden mee. Het is dan ook de manier om een verre rondreis te maken en tegelijktijd kennis te maken met andere alleenreizenden.

Het complete aanbod rondreizen 2017 vind je op de genoemde startpagina rondreis, 
Geplaatst door: Webmaster op 07:38
Geen reacties
donderdag 24 november 2016
Cirkel Reizen, perfecte reizen voor alleenstaanden
Tags: alleen staande ouders, Cirkel Reizen, singles, alleenstaande reizen
Wie alleenstaand is en niet alleen op reis wil, zou zich kunnen verdiepen in het geweldige aanbod alleenstaande reizen van Cirkel Reizen.   De alleenstaande reizen van Cirkel Reizen zijn bedoeld voor singles vanaf ongeveer 20 tot 60 jaar. Je kunt als alleenstaande een single reis boeken zoals een strandvakantie, actieve vakantie, wintersport vakantie of kampeervakantie.
Cirkel Reizen staat voor gezelligheid, gelijkgestemdheid, betaalbaar en betrouwbaar,.
Bestemmingen zijn onder andere Nederland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk.
Naast de reizen voor alleenstaanden, heeft Cirkel Reizen een uniek aanbod reizen voor alleenstaande ouders. Dat zijn onder andere kanpeer reizen, strandvakanties en actieve vakanties.
Het is ook mogelijk om als alleenstaande een single wintersport groepsreis bij Cirkel Reizen te boeken.

Hier vind je de alleenstaande reizen van Cirkel Reizen
Geplaatst door: Webmaster op 07:47
Geen reacties
zondag 6 november 2016
Alleenstaande reizen met kerst
Tags: groepsreizen kerstmis, kerstreis singles, Kras Reizen, kerstreizen voor alleenstaanden
Wie als alleenstaande met kerstmis 2016 niet alleen thuis wil zijn, zou kunnen overwegen een groepsreis met kerstmis te boeken. Met name Kras Reizen heeft een groot aanbod kerstreizen voor alleenstaanden in haar aanbod. Of je nu lekker met andere alleenstaanden wilt wandelen in Noord-Brabant, een stedentrip Berlijn boekt of een alleenstaanden vakantie naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Kroatië of Marokko, op het gebied van alleenstaande groepsreizen met kerstmis is er veel mogelijk. Voor een 3 daagse, 5 daagse of 8 daagse kerstreis met andere singles of alleengaanden.

Hier vind je alle kerstreizen voor alleenstaanden van Kras Reizen.
Geplaatst door: Webmaster op 08:00
Geen reacties
zondag 23 oktober 2016
Detox vakantie voor alleenstaanden
Tags: alleenstaanden reizen, detox vakantie
Ook alleenstaanden kunnen een detox vakantie boeken, ook in combinatie met ayurveda, wellness en yoga. Veel van de wellness- en gezondheidsreizen worden geboekt door alleenstaanden  als je als single een alleen staande gezondheidsreis wilt boeken, is een detox | afvalvakantie zeker een goede optie. Alleenstaande reizen kunnen dus ook gezondheidsreizen of afvalreizen zijn.
Geplaatst door: Webmaster op 13:14
Geen reacties
vrijdag 7 oktober 2016
single reizen
Tags: alleenstaande reizen, Limburg, Zeeland, single reizen
Single reizen zijn meestal groepsreizen voor alleenstaanden.
Je hebt vele soorten single reizen zoals actieve reizen, strandvakanties, avontuurlijke reizen en wandelvakanties. Met meer dan 1.000.000 singles in alleen al Nederland is er een grote behoefte aan single reizen, met name door 40, 50 en 55 plussers. 
Op de website single reizen vind je nagenoeg alle organisaties die single reizen voor alleenstaanden organiseren. Of je nu als alleenstaande reiziger een weekendje Zeeland of Limburg wilt boeken of liever een verre reis gaat maken, op deze unieke website vind je alles over alleenstaande reizen voor singles.
Geplaatst door: Webmaster op 09:57
Geen reacties
dinsdag 30 augustus 2016
Blog alleenstaande reizen
Tags: alleenstaande reizen, blog, tips alleen op reis
Op de nieuwe website alleenstaande reizen vind je deze blog. Het is de bedoeling dat mensen die alleen op reis zijn geweest, hun ervaringen ten aanzien van alleenstaande reizen kunnen delen met lezers van deze blog en dat we daarnaast deze blog gebruiken voor tips en leuke alleenstaande reizen.
Je reacties zijn van harte welkom.
Geplaatst door: Webmaster op 10:46
Geen reacties