alleenstaande vakantie hoger opgeleiden

Vakanties voor alleenstaanden die hoger opgeleid zijn


 

Als je alleenstaand bent, hoger opgeleid en op vakantie wilt, zijn er specifieke alleenstaande reizen voor jou. Je kunt namelijk een alleenstaande vakantie voor hoger opgeleiden boeken.
In Nederland staan deze alleenstaande reizen bekend als singlereizen voor hoger opgeleiden.
Er zijn in België en Nederland tienduizenden vrijgezellen met een hogere beroepsopleiding, andere hbo opleiding of universitaire opleiding.  De zogenaamde hbo+ singles.
Voor deze groep, hoger opgeleide singles zijn er nu alleenstaande reizen ontwikkeld. Je kunt meedoen aan een single vakantie voor hoger opgeleiden als je minimaal 25 jaar bent en maximaal 65 jaar. Je wordt ingedeeld bij een single groeps die past bij jouw leeftijd.

Single reizen en vakanties hoger opgeleiden

Verre HBO + reizen of dichtbij op vakantie gaan?

Als je alleenstaand bent, hoger opgeleid bent en deel wilt nemen aan een single vakantie voor hoger opgeleiden, kan je kiezen uit tal van reizen.  Je kunt een singlereis hbo+ boeken naar bijvoorbeeld Dubai, Indonesië, Sri Lanka of Curacao maar ook binnen Europa een vakantie boeken. Wat dacht je van een strandvakantie in Italië of Spanje of een meer culturele en culinaire vakantie in Portugal?? Het aantal alleenstaande reizen die hoger opgeleid zijn is groot, zowel verre en avontuurlijke reizen, citytrips en skivakanties.
En je boekt al een single reis voor hoger opgeleiden voor rond de 750,00 euro all inclusief.


Alleenstaand en leuke skivakantie boeken?

Als je alleenstaand bent, hoger opgeleid bent en van wintersport houdt, is dit voor jou de kans je op te geven voor een skivakantie hoger opgeleiden met bestemming Oostenrijk, Italië of Frankrijk.  Je verblijft in goede en gezellige hotels niet ver van de skipistes en wordt ingedeeld bij een leeftijdsgroep van een bepaalde categorië. Er zijn ski vakanties voor hoger opgeleiden voor singles in de leeftijdsgroep van 25 tot 45 jaar, 35 tot 50 jaar en 45 tot 65 jaar.  Ook voor single 50-ers met een universitaire of hbo opleiding zijn er dus speciale wintersport reizen. Als alleenstaande met een hogere of universitaire opleiding zijn er dus volop mogelijkheden om een skivakantie te boeken met andere hoog opgeleiden.

Je vindt hier nog meer skivakanties voor singles.

Waarom alleenstaande reizen voor hoger opgeleiden zo succesvol zijn

Singles met een hogere opleiding, bijvoorbeeld universiteit, hebben in de regel behoefte aan contacten met andere hoog opgeleiden.  Want als je met gelijkgestemden contact maakt, comminiceert dat gemakkelijker.  Ook als je deel neemt aan een alleenstaande vakantie is het fijn als je met gelijkgestemden kunt communiceren. Je hebt tenslotte je opleidingsniveau als gemeenschappelijk.
Daar komt bij dat singles en alleenstaanden met een hbo + of universitaire opleiding veelal eigen bedrijven hebben, een managersfunctie vervullen of directeur zijn. Alleenstaanden met een hoge opleiding vervullen daarnaast veelal hogere functies in de medische wereld, maatschappelijk werk en bij de goede doelen zoals vluchtelingenwerk of fondsen. Dat schept niet alleen een band maar levert ook veel gesprekstof op. Vandaar dat de vakanties voor vrijgezellen met een universitaire of hogere beroepsopleiding meer zijn dan een vakantie op "hoger niveau".  Als je hoger opgeleide op vakantie wilt en een rondreis uitkiest, kies dan voor een groepsvakantie voor hoger opgeleiden.

Anti stress programma volgen tijdens je vakantie

Be je alleenstaand en heb je een opleiding of functie met veel stress?
Het is tijdens je vakantie via Puur en Kuur mogelijk een anti stress cursus te doen.
Je komt zonder stress weer thuis.