Groot aanbod alleenstaande reizen 50 plus

Als alleenstaande op reis als 50 of 60 plusser?


VijftigPlusDating.nl

Op deze pagina vindt u een groot aanbod reizen voor alleenstaanden in de categorie 50+, 55+ en 60+. Deze alleenstaande reizen voor 50, 55 en 60 plussers zijn onder te verdelen in compleet verzorgde busreizen, alleenstaanden reizen voor christenen en actieve reizen zoals zeilvakanties, wintersportreizen, stedentrips en culturele reizen. Het is ool mogelijk om een weekend op reis te gaan met andere alleenstaanden.
Er zijn voor 50, 55 en 60 plussers ook speciale kerstreizen te boeken. Rond kerstmis gaan veel alleenstaanden er graag een paar dagen of langer tussen uit. Kijk nu bij de 50 plus alleenstaande reizen, welke reis u het meeste aanspreekt.

Kras Reizen, groot aanbod singles reizen 50 plusDe leukste 50 plus alleenstaande reizen.

Wie single is en 50 plus vindt bij Kras Reizen een groot aanbod alleenstaande reizen 50 plus.

Dit zijn groepsreizen voor single 50, 55 en 60 plussers.
Denk aan een wandelweekend of wandelvakantie, stedentrip, kerstmarkt, zeilvakantie of wintersport vakantie.  De groep 50, 55 en 60 plussers groeit snel.  Veel 50 plussers zijn alleenstaand.

Kijk maar eens naar de leuke single 50 plus reizen van Kras.

One2gether, unieke alleenstaande reizen 50 +

Eén van de reisorganisaties welke is gespecialiseerd in alleenstaande reizen voor 50, 55 en 60 plussers is one2gethertravel. Zij hebben met name een uitgebreid reisprogramma voor actieve 50 en 60 plussers. Op het programma voor alleenstaande reizen voor 50- en 60 plussers staan onder andere citytrips naar Wenen en Lissabon, een avontuurlijke en culturen alleenstaande reis naar Zuid-Afrika en Kaap-Verdië, een wintersport reis naar Zwitserland en een tropische reis naar Curacao. Het aantrekkelijke van de 50+ reizen voor alleenstaanden van one2gethertravel is dat het compleet verzorgde reizen zijn naar unieke bestemmingen. Indien u op zoek bent naar een reisorganisatie die actieve en culturele reizen aanbiedt voor alleenstaanden die de leeftijd van 50 of 60 al gepasseerd zijn maar nog voldoende energie hebben voor een actieve alleenstaande reis met ander 50 en 60 plussers, is dit uw favoriete organisatie. Ook voor een last minute single reis.

Effeweg, goedkope busreizen voor 50 plussersEffeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!

Effeweg is gespecialiseerd in goedkope busreizen voor alleenstaanden. Hierbij richt Effeweg zich vooral op de single 50, 55 en 60 plussers die alleenstaand zijn maar het gezellig vinden om met een groep gelijkgestemden op reis te gaan. Effeweg organiseer daarnaast vele kerstreizen, ook voor mensen die alleenstaand zijn en met kerst een leuke reis met andere alleenstaanden willen maken. Het is bij Effeweg mogelijk een 3 daagse busreis te boeken naar bijvoorbeeld Parijs, Londen, Praag of Rome maar u kunt ook een 4  of 8 daagse busreis boeken, ook in het kader van een wintersportreis voor alleenstaanden of een kerstreis naar Rome. Voor 50 plussers zijn verder de alleenstaande busreizen van Effeweg naar bijvoorbeeld Thüringen, Kroatië, Toscane en de Dolomieten zeer gewild. Bij de georganiseerde busreizen voor single alleenstaanden slaap je bij Effeweg in prima hotels, er wordt in de regel geen toeslag berekend voor het gebruik van een éénpersoonskamer.  De busreizen van Effeweg zijn geschikt voor singles, alleenreizenden en alle andere reizigers.  Er is een programma voor singles. Kijk nu welke goedkope alleenstaanden busreizen er zijn bij Effeweg.nl

Goed Idee Reizen, christelijke alleenstaande reizen
Goed Idee Reizen is één van de belangrijkste christelijke reisorganisaties op het gebied van vakanties en reizen voor alleenstaanden van 50+ers. Hoeronder een groot aanbod kerstreizen voor alleenstaanden. Bij Goed Idee Reizen spreekt met van reizen voor alleengaanden. Goed Idee organiseert busreizen ( inclusief hotel en maaltijden ), rondreizen, vliegreizen, stedentrips zonvakanties en wintersportreizen naar vele bestemmingen. Ook zijn er voor 50 plussers alleenstaande reizen naar Israël, Toscane, Bodrum ( Turkije ), Kroatië en vele andere bestemmingen. Maar ook Corfu en Tirol staan in het reisprogramma. Daarnaast heeft Goed Idee Reizen een aantrekkelijk aanbod stedentrips en andere christelijke alleenstaanden reizen in Nederland. Onder deze christelijke reizen voor alleenstaanden ook fietsreizen en wandelvakanties.
Kijk nu welke reizen of kerstreizen voor alleenstaande 50 plussers Goed Idee in haar pakket heeft.

Meer alleenstaande reizen voor 50 plussers

Er zijn meer reisorganisaties die aantrekkelijke alleenstaande reizen voor 50, 55 en 60 plussers organiseren.
Hieronder ook Kras Reizen, bekend van de ANWB.
Via de link hieronder krijgt u een nog completer overzicht van alleenstaander reizen voor 50 plussers en senioren.

Meer reisorganisaties met een groot aanbod alleenstaande reizen voor 50 plussers.

Reizen singles tips

Alleen op reis en tips nodig voor het kiezen van de leukste reizen?
Op de website single reizen.be vind je veel tips en interessante reizen. Niet alleen verre reizen, rondreizen en avontuurlijke reizen maar ook citytrips singles en meer.
Deze website is ook een initiatief van duurzaam toerisme.com, de organisatie voor spirituele reizen, singlereizen, wellness reizen en groepsreizen.