Singlereizen, reizen voor alleenstaanden


VijftigPlusDating.nl
Alleenstaande reizen worden ook wel single reizen genoemd, reizen voor singles, alleenstaanden. Op deze pagina geven wij een overzicht van de leukste singlereizen, ook groepsreizen voor alleenstaanden. Groepsreizen voor alleenstaanden bestaan gemiddeld uit 10 tot 15 personen, je reis met een groep maar geniet wel van een grote mate van individuele vrijheid. Kijk nu bij de reisorganisaties hieronder welke de voor jou leukste alleenstaande reizen zijn.

Kras Reizen, groot aanbod alleenstaande reizen
Kras, groot aanbod 30-60 alleenstaande reizen.


Wie op zoek is naar alleenstaande reizen, komt de naam Kras Reizen zeker tegen. Kras Reizen heeft een zeer groot aanbod alleenstaande reizen. Onder andere wandelreizen, fietsreizen, wintersport reizen, stedentrips, verre reizen en zeilvakanties. Zowel binnen als buiten Nederland. Wat Kras Reizen extra aantrekkelijk maakt voor alleenstaanden is dat ze hun alleenstaande reizen hebben ingedeeld in leeftijdsgroepen. Bijvoorbeeld alleenstaande reizen voor singles of alleenreizenden in de leeftijd van 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 60 plussers. Dat maakt het eenvoudiger een alleenstaande reis te boeken. Kras Reizen heeft ook een groot aanbod alleenstaande reizen in Nederland, ga bijvoorbeeld met andere alleenstaanden wandelen in Limburg, fietsen op de Veluwe of zeilen in Zeeland.  Huur in het geval je gaat zeilen, een vakantiehuis aan het water in Zeeland.

Met meer dan 100 alleenstaande reizen in Nederland is Kras Reizen de grootste in alleengaanden reizen op eigen bodem. Kras Reizen heeft daarnaast altijd wel één of meer alleenstaande reizen in de aanbieding.

Estivant, actieve alleenstaande reizenEstivant.nl

Actieve alleenstaande reizen bij Estivant.


Wie als alleenstaande een actieve groepsvakantie of individuele reis met andere singles wil boeken, boekt deze bij Estivant Reizen.  Estivant is een 100 % op singles ingerichte reisorganisatie. Estivabt heeft een groot scala aan allenstaanden reizen, bijvoorbeeld outdoor reizen. Als je bij Estivant kiest voor een outdoor vakantie dan weet je zeker dat je een fantastische vakantie met ander gezellige singles boekt. Niet alleen kan je meedoen met activiteiten zoals abseilen, mountainbiken, kanotochten of raften, je medereisgenoten zijn alleenstaanden die ook van avontuur en gezelligheid houden. Daarbij komt dat ook bij de outdoor singlereizen van Estivant de deelnemers ongeveer van elkaars leeftijd zijn en dat maakt een alleenstaande reis evenwichtiger.

Estivan heeft een uitgebreid programma actieve reizen in onder andere de Ardennen, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Slovenië. Ook voor een wintersport vakantie met andere alleenreizenden. Estivant biedt ook wandel -en fietsreizen voor singles aan. Bij Estivant reis je met leeftijdsgenoten. De alleenstaande reizen van Estivant zijn ingedeeld naar de volgende leeftijdsgroepen, 25 tot 39 jaar, 30 tot 49 jaar, 35 tot 55 jaar, 40 tot 69 jaar. Jongeren onder de 25 jaar kunnen bij Estivant dus geen alleenstaande reis boeken.

Wandelreizen Alleenstaanden

Wandelen met singles?


Wandelreizen zijn iedale vakanties voor alleenstaanden die actief bezig willen zijn.  Het aangename van een wandelvakantie is dat je lekker sportief bezig bent, onderweg gezelschap kunt hebben maar ook gewoon eens lekker bij jezelf kunt blijven. Daarnaast is het grote voordeel van je deelname aan een goed georganiseerde single wandel vakantie dat je door de mooiste gebieden wandelt met andere enthousiaste wandelaars, overnacht in sfeervolle hotels met goede bedden en alle zorgen uit handen genomen zijn.  

Je hoeft dus niet zelf wandelroutes uit te stippelen of hotels te boeken. Wat je wel zelf moet doen is zorgen voor goede wandelschoenen, bij voorkeur gemaakt van duurzaam materiaal, waterdicht en vuilafstotend. Je kunt dergelijke, duurzame wandelschoenen, bijvoorbeeld kopen bij wandelexpert.nl, de webwinkel voor de betere wandelschoenen en wandelkleding en voor zowel mannen als vrouwen.  Koop je nieuwe wandelschoenen ruim voor je mee gaat met de wandelvakantie. Dan kan je je nieuwe schoenen nog uitgebreid testen en inlopen.  

Zo zorg je ervoor dat je tijdens je wandelvakantie met andere singles geen onnodige blaren of blessures krijgt.

Alleenstaande wintersport reizen van Estivant

Wintersportreis boeken?

Estivant.nl
Estivant biedt ook ontzettend leuke wintersport reizen aan voor alleenstaanden. De wintersport bestemmingen zijn Frankrijk en Italië. Je kunt kiezen voor een 8-daagse wintersport vakantie met andere singles maar ook voor een kortere of langere periode boeken ( afhankelijk van actuele programma Estivant ). Estivant heeft voor deze skivakanties de beste skigebieden in Italië en Frankrijk uitgezocht en de gezelligste accommodaties. Er wordt tijdens deze wintersport reizen voor alleenstaanden veel plezier gemaakt en dat is waar het vooral om gaat. Kijk nu naar alle wintersport reis aanbiedingen voor alleenstaanden!

Naast Estivant zijn er nog een aantal reisorganisaties die een specialisatie hebben gemaakt van wintersport vakanties voor alleenstaanden.

Hier vind je de pagina wintersport voor alleenstaanden.

Meer alleenstaande reizen

Op onze website singlereizen vind je veel meer reizen voor alleenstaanden, ook busreizen voor 50 en 60 plussers en single reizen voor jongeren. Ook hebben we een pagina op deze website waar je alle reizen voor alleenstaanden per leeftijdsgroep kunt zoeken.
Ook voor een weekendje weg in Nederland met ander singles.

Alleenstaande reizen per leeftijdsgroep

Glutenvrij eten tijdens je vakantie?

Veel mensen hebben Coeliakie wat betekent dat je een glutenallergie hebt en gedwongen bent om ook tijdens je vakantie glutenvrij te eten.

Tegenwoordig is het in bijna alle hotels mogelijk om en glutenvrij ontbijt, lunch of diner te bestellen dus een glutenvrije vakantie is goed te realiseren.

Het is wel belangijk om bij het opgeven van je vakantie op te geven als je een bepaald dieet hebt.  Dat geldt dus niet alleen voor een glutenvrij dieet maar ook voor een lactosevrije of vegetarisch dieet bijvoorbeeld.

Hier heb je een overzicht van glutenvrije vakantie adressen.  Ook voor een alleenstaanden vakantie kan je een glutenvrij arrangement boeken.

Workshop kleuren volgen

Als alleenstaande is het harstikke leuk een workshop te volgen. Bijvoorbeeld een workshop kleuradvies. Professionele kleurenconsulentes zijn gespecialiseerd in kleuradviezen, zowel voor alleenstaanden, groepen als zakelijke belanghebbenden.

Je kunt een professionele kleurenconsulente die workshops geeft over kleuren, kleuradvies cosmetica en beauty op de website kleurenconsulentes kleuradvies.  

Alleen op autovakantie?

Als je alleen en met de auto op vakantie gaat, de zogenaande autovakantie, is het zaak om je vakantie extra goed voor te bereiden. Zoek bijvoorbeeld uit op welke wegen je tol moet betalen, of je een autovignet moet kopen om op een bepaalde snelweg te mogen rijden en neem voldoende drinken en kleding mee.

Zorg ervoor dat je auto en jij goed verzekerd zijn. Door autoverzekeringen te vergelijken, kan je zien welke autoverzekeringen een goede dekking in het buitenland hebben en welke autoverzekeringen het goedkoopst zijn.